fbpx
Kaupunkiuutiset

Lasten piirrokset muuntuivat lasitaiteeksi

Lasistudio Soda Shop Design julisti keväällä Lasten lasisuunnittelukilpailun, johon saivat ottaa osaa kaikki alle 15-vuotiaat. Aiheena oli Lintu – kala ja kukka. Osallistujapiirroksia tuli kaikkiaan viitisenkymmentä, osa hiukan aiheen ulkopuoleltakin. Näistä töistä yleisö sai äänestää 12 suosikkiaan, jotka toteutettaisiin lasista.

Nyt lasiset taideteokset ovat valmistuneet. Lasinpuhaltajat Marjut Numminen ja Aino Vilpas loihtivat lasten piirustusten ideoiden pohjalta lasitaideteoksia kolmena peräkkäisenä elokuun sunnuntaina. Lasinpuhaltajat kiittelevät mielikuvituksellisuutta ja värien käyttöä lasten piirroksissa.

Lasten lasisuunnittelukilpailu 2015 -näyttely on esillä Soda Shop Designin lasistudiolla Aulangontie 1:n Makasiinilla sunnuntaista 13.9. sunnuntaihin 27.9. Näyttelyssä on esillä Jasper Tuomisen, Elanor Carpelanin (2 työtä), Maija Mäen (2 työtä), Sara Stoltin, Annika Mannisen, Rasmus Lappalaisen, Vera Mattilan, Niko Hirvenlahden, Iiro Stoltin ja Kasimir Stoltin suunnitelmien pohjalta valmistettuja teoksia.

Kaikki teokset ovat myynnissä, ja myynnin tuotto menee suoraan Mannerheimin lastensuojeluliiton Hämeenlinnan osastolle. Voit antaa oman tarjouksesi Soda Shopin lasinpuhallusstudiolla tai netissä, linkki löytyy osoitteesta www.sodashopdesign.fi.

Jokaisen teoksen lähtöhinta on 50 euroa. Tarjouksia voi jättää sunnuntaihin 27.9. asti.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset