Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Lasten Talviolympialaiset saa pienet hiihtäjät liikkeelle - Koko perheen hiihtotapahtuma Ahveniston moottoriradan hiihtostadionilla

Koko perheen hiihtotapahtumassa Ahvenistolla viihtyvät myös perheen pienimmät. Kuva: Laura Kaukokari

Hämeenlinnan Hiihtoseura järjestää yhteistyössä Osuuskauppa Hämeenmaan kanssa jo perinteisen lasten hiihtotapahtuman Hämeenlinnan Ahveniston moottoriradan hiihtostadionilla sunnuntaina. Tapahtuma on maksuton ja kaikki osallistujat palkitaan.

Lasten Talviolympialaisten koordinaattori Laura Kaukokari odottaa edellisvuosien tapaan innostunutta ja reipasta osanottoa.

– Meno on ollut hyväntuulista ja rentoa. Tänä vuonna odotan paljon osallistujia paikalle. Tähän mennessä ilmoittautuneita on jo 260. Lunta on poikkeuksellisen runsaasti ja olosuhteet hiihtostadionilla hyvässä kunnossa, esittelee Kaukokari.

Ahvenistolla menossa mukana nähdään Pelastuslaitos ja Poliisi. Lisäksi tapahtuma-alueella osallistujia riemastuttaa Apsi Apina -maskotti.

– Apsia halaillaan ja kätellään paljon, Kaukokari kertoo.

Laura Kaukokari on järjestänyt Lasten Talviolympialaisia jo noin 15 vuotta, ja itse tapahtuma on tätäkin vanhempi.

– Hiihto on kiva harrastus ja mukava talvinen laji, suksilla pääsee luontoon helposti. Sitä voi harrastaa koko perheen voimin.

 

Ilmoittautuminen on käynnissä osoitteessa www.hameenlinnanhiihtoseura.fi. Koko perheen tapahtumassa on neljä eri sarjaa ikäluokittain: klo 11.00, 9+ v, n. 1000 m, klo 11.30, 0–4 v, 100 m, klo 12.00, 5–6 v, 300 m ja klo 12.30, 7–8 v, 300–400 m.

Osallistujien toivotaan olevan paikalla viimeistään puoli tuntia ennen oman sarjan alkua. Kilpailunumerot jaetaan tapahtumapaikalla.

Lasten Talviolympialaiset Ahveniston moottoriradan hiihtostadionilla sunnuntaina 10.2. klo 10.30 alkaen.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset