fbpx
Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Lauantaina on luurankoja ja noitia liikkeellä – Arxin halloween-ilta lupaa karmivaa menoa koko perheelle

Veikka Viholainen näyttää esimerkkiä, kuinka Karmivan Arxantain tunnelmaa voi täydentää teeman mukaisella pukeutumisella. Kuva: Sarina Pulkka

Ensi lauantaina lapsiperheet pääsevät viettämään ikimuistoista halloween-iltaa Verkatehtaankujalla ja Arx-talossa.

Karmiva Arxantai -tapahtumaan on luvassa valomaailma savuefektein sekä sopivasti pelottavaa tekemistä luurankojen ja noitien seurassa.

Ulkona Kauhujen kujalla luurankoteema on vahvasti läsnä. Kujalla tutkitaan oman kehon luurankoa ja kohdataan heijastavia koruja jakava luurankohahmo.

Kuvauspisteessä voi kuvata itsensä ja koko perheen Instax-kameralla osana kurpitsa-installaatiota. Kuvat saat mukaan muistoksi tapahtumasta.

Yli 7-vuotiaille on tarjolla kauhukuunnelma, jota pääsee kuuntelemaan K7-alueelle.

Pelkokerroin kohdillaan

Todellisuuspakolaisten ryhmä on mukana tapahtumassa luomassa kauhunsekaista tunnelmaa ja elämyksiä, joissa pelkokerroin on kohdillaan.

Raamidaamien väki pyöräyttää iltahämäriin sopivat piknik-eväät koko perheelle edulliseen hintaan.

Galleria Arxin Mistä nyt tuulee? -näyttely käsittelee sääilmiöistä. Moniaistinen näyttely on karmivan illan kunniaksi saanut seurakseen lepakoita ja täytettyjä eläimiä, joita seuraillaan hämärässä valaistuksessa. Näyttelytilassa hiippaillaan taskulamppujen kanssa. Oma lamppu kannattaa ottaa mukaan.

Turvallisuus edellä

Järjestäjänä Arx noudattaa viranomaisten antamia koronaturvallisuusohjeita. Tapahtuma toteutetaan pääosin ulkotiloissa. Arx suosittelee maskien käyttöä yli 15-vuotiaille koko tapahtuma-alueella.

Tapahtumaan voi pukeutua teeman mukaisesti. Karmivan Arxantain ohjelmasisältö on yleisölle maksuton.

Karmiva Arxantai Arx-talossa ja Verkatehtaankujalla (Viipurintie 4) lauantaina 31.10. kello 17–20.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset