fbpx
Kaupunkiuutiset

Laula tai räppää vastustaja suohon

Tekisikö mielesi lähteä laulamahan? Ilmoittaudu heinäkuun loppuun mennessä Kalevalainen runonlaulanta -kilpailuun, jolla juhlistetaan suomalaisuuden juhlavuotta.

Sibeliuksen 150- ja Kalevalan 180-vuotisjuhlien kunniaksi Hämeen Keskiaikamarkkinoilla järjestetään ensimmäistä kertaa kaikille avoin runonlaulantakilpailu. Soitto soi ja laulu raikaa Hämeenlinnan Linnanpuiston päälavalla perjantaina 21.8. klo 14. Kaikki ovat tervetulleita tähän matalan kynnyksen, mutta korkean laadun kisaan.

Lava on vapaa ja säännöt selkeät: kirjoita laulusi kalevalamittaan ja esitä se kuten haluat. Runon voi halutessaan vaikka räpätä tai esittää letkeään reggae-tyyliin.

Tuomaristo täynnä taitoa

Valtakunnallisen Kalevalainen runonlaulanta -kilpailun tuomaristossa istuu kirjallisuuden läänintaiteilijana toiminut Päivi Haanpää, pianotaiteilija Tuomas Nikkanen sekä Sibelius Celebrationsin johtaja ja pianisti Erkki Korhonen. Kolmikko arvostelee esityksiä niin sisällön kuin viihdyttävyyden kannoilta.

Kilpailussa menestyneet palkitaan. Lisäksi voittaja pääsee esiintymään lauantaina 22.8. markkinoiden päälavalla omana ohjelmanumeronaan.

Viimeinen ilmoittautumispäivä kilpailuun on 31.7. Ilmoittautuminen ja lisätietoa www.keskiaikamarkkinat.fi.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset