Kaupunkiuutiset

Lidl avasi uudella ilmeellä Tiiriössä

Tiiriön Lidlin uudessa myymälässä kävi torstaina vilske, kun asiakkaat pääsivät noin vuoden tauon jälkeen tuttuun kauppapaikkaansa. Lidlin entinen liikerakennus purettiin viime syksynä maan tasalle, ja tilalle rakennettiin nykyaikainen liikekiinteistö.

– Väljää ja valoisaa, olivat sekä keskiviikkoillan kutsuvierasasiakkaiden että torstain avajaispäivän kävijöiden päällimmäiset kommentit uudesta liikehuoneistosta.

Uudessa kiinteistössä on myymälätilaa pari sataa neliötä enemmän kuin edellisessä rakennuksessa, vaikka kävijälle uusi tila voi näyttää vieläkin suuremmalta.

– Tämä on se konsepti, millä uudet myymälät nyt toteutetaan. Tuotesijoittelussa on pieniä muutoksia entiseen, mutta valikoima on koko Suomessa aivan samanlainen, myyntipäällikkö Mikko Laanniemi kertoo.

Ero esimerkiksi Hämeenlinnan Hätilän ja Tiiriön myymälöiden välillä on tiloissa, ei tavaravalikoimissa.

– Pyrimme siihen, että joka paikassa on mahdollisimman samanlainen ulkoasu. Käytössä olevat kiinteistöt ja tontit vaikuttavat hivenen lopputulokseen, mutta eivät merkittävästi, Mikko Laanniemi sanoo

Esimerkkinä Tiiriön myymälästä käy tuoreiden leipien ja leivonnaisten paistopiste, joka on heti ensimmäisenä sisään tultaessa, vanhemmissa liikkeissä vasta myöhemmin matkan varrella.

Tiiriön toimipisteessä työskentelee 28 työntekijää, heistä puolet on myymälän vanhoja työntekijöitä. Kassalinjoja on seitsemän, kaikki ns. isoja kassoja.

Lidl on yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista. Yritys on perustettu 1970-luvulla, kansainvälistyminen käynnistyi 1990-luvulla. Suomeen Lidl rantautui tasan viisitoista vuotta sitten, nyt toimipisteitä on 165 Hangosta Sodankylään. Lidl työllistää Suomessa noin 5 200 työntekijää. Ketjulla on toimintaa nykyisin lähes kaikissa Euroopan maissa.

Tiiriön Lidlin aukioloajat ma–la 8–21, su 11–19.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset