Kaupunkiuutiset

Liikkumisen kipinää Äijätreenistä

Suosittu Janakkalan Jana yleisurheilun Äijätreeni jatkaa toimintaansa jälleen tammikuussa Tervakoskella ja Turengissa. Turengin ryhmä kokoontuu Leppäkosken koululla.

Äijien treeni koostuu eri joukkuelajien peleistä vertaisohjaajan johdolla ja ohjatuista demotreeneistä, joissa pääsee kokeilemaan esim. kahvakuulaa, crossfit-tyylistä kiertoharjoittelua, yleisurheilua ja painia sekä saa opastusta lihaskuntoharjoitteluun. Demotreeneistä vastaavat Janan koulutetut valmentajat.

Harjoitukset on suunnattu kaiken ikäisille miehille ja mukaan voi tulla, vaikka viime treenistä olisi jo aikaa ja etureppuakin löytyisi omasta takaa. Riittää, kun on intoa uuden kokeilemiseen ja vanhojen taitojen vetristelyyn.

Turengin ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 19–20 Leppäkosken koululla ja Tervakosken ryhmä Tervakosken alakoululla maanantaisin klo 19.30–20.30.

Leppäkosken koulun äijätreenit alkavat, jos kasaan saadaan kymmenkunta äijää. Tervakosken ryhmä on täynnä, mutta mahdollisesti vapautuvia paikkoja voi kysäistä.

Lisätietoja Äijätreenistä ja ilmoittautuminen Jana yleisurheilun nettisivujen (www.janakkalanjana.info) kautta. Mukaan treenaamaan mahtuu 15 ensimmäistä äijää.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset