Kaupunkiuutiset

Liikunnallinen joulunavaus Kuumolatalolla

Janakkalan Janan Kuumolatalolla Turengissa järjestetään liikunnallinen joulunavaustapahtuma lauantaina 12.12. Luvassa on muun muassa tietoa lisäravinteiden käytöstä kuntoilussa ja urheilussa sekä kuntosalilaitteiden käytön opastusta. Lisäksi luennon ja demon avulla pääsemme alkuun juoksemisen harjoittelussa.

Tarjolla on myös maksuton urheilun pitkä pöytä, jonne voit tulla itse myymään käytettyjä urheiluvarusteita. Pitkään pöytään ei vaadita ennakkoilmoittautumista. Lisäksi voit tehdä varauksen kokonaisesta kirpparipöydästä. Myyntipaikat sijaitsevat Kuumolatalon isossa salissa. Pöydän hinta on 10 euroa. Kokonaisiin kirppispöytiin tehdään varaus nettisivujen (www.janakkalanjana.fi) kautta.

Päivän aikana myös hyviä tarjouksia esim. kuntosalikortteja myydään vielä vanhalla hinnalla. Paikan päällä ilmoittautuessaan saa myös alennusta Janan maratonkoulusta sekä uudistuneesta KiipFIT Trail Run -polkujuoksutapahtumasta. Ensi vuonna KiipFIT Trail Run juostaan syyskuun 10. päivä.

Joulunavaustapahtumassa on mukana myös eri toimijoiden esittely- ja myyntipisteitä. Arpajaisissa on palkintona kaksi kuukauden kuntosalikorttia. Kahvitarjoilu.

Katso lisää nettisivuiltamme. Tervetuloa liikunnalliseen joulunavaukseen!

Kuumolatalo, Kuumolantie 11, 14200 Turenki, www.janakkalanjana.fi.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset