Kaupunkiuutiset

Liikuntalauantait ja perhesunnuntait

Lasten Liikunnan Tuki -yhdistys ja Luonnollisesti Ulkona -hanke tarjoavat tänä syksynä Aulangon ulkoilumajan ympäristön yritysten ja yhdistysten yhteiseksi toiminta-alueeksi. Yhdessä eri toimijat tarjoavat kaupunkilaisille koko perheen yhteisiä ulkoilu- ja liikuntaviikonloppuja.

Tulevana liikuntalauantaina 8.10. klo 11–13 Ulkoilumajalla voi mm. kokeilla PT Iina Perkiön Metsäkuntosalia, mitata puristusvoimansa Sydänyhdistyksen puristusvoimakojeella ja osallistua Energiahoitoon. Lapset pääsevät myös maalaamaan kiviä.

Perhesunnuntaina 9.10. Kanta-Hämeen Muistiyhdistys ry ja Kanta-Hämeen Hengitys ry tarjoavat aivoterveyttä ja hengästyttävää kisailua koko perheelle. Tarjolla on aivojumppaa ja –pelejä, tasapaino- ja kisailurata sekä makkaraa 60 ensimmäiselle Ulkoilumajan kodalla.

Viikolla 41 Liikuntalauantai tarjoaa 3 euron hintaan ohjattua sauvakävelyä klo 11 ja porrasjuoksua klo 12.15. Perhesunnuntaina Tarina suunnistetaan ja askarrellaan luonnonmateriaaleista. Toteutuksesta vastaavat Humanistinen ammattikorkeakoulun yhteisöpedagogiikan opiskelijat.

Kahvio Aulangon Ulkoilumajalla on avoinna klo 10–15.

Lisätietoja www.lastenliikunnantuki.fi

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset