Kaupunkiuutiset

Liikut Sää -tapahtuma tammikuussa Eleniassa

Koko perheen liikunnallisen vuoden saa hyvään alkuun Liikut Sää -tapahtumassa. Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ry ja Hämeenlinnan kaupunki järjestävät loppiastiistaina 6. tammikuuta ilmaisen koko perheen liikunta- ja hyvinvointipäivän Elenia Areenassa.

Tapahtuman tavoite on innostaa kaikkia liikunnasta kiinnostuneita tarttumaan Hämeenlinnan alueella tarjolla oleviin loistaviin harrastusmahdollisuuksiin. Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa. Viime vuonna kävijöitä oli noin 2000, mutta nyt Elenia Areena tapahtumapaikkana mahdollistaa entistä isomman kävijämäärän. Järjestäjien tavoitteena on saada paikalle 3700 liikunnasta kiinnostunutta vierailijaa.

Tapahtumaan osallistuminen on seuroille ilmaista. Tähän mennessä mukaan ovat ilmoittautuneet ainakin Hämeenlinnan Taitoluistelijat, Hämeenlinnan Uimaseura. Hämeenlinnan Sukeltajat, HPK-juniorijääkiekko, Hämeenlinnan Jalkapalloseura, Hämeenlinnan Hiihtoseura, Hämeenlinnan Soutajat, Tuuloksen koirakerho, Hämeenlinnan Kiipeilyseura sekä Kiipeilykeskus Hänkki, Steelers -salibandyseura, Hauhon Sisun jääkiekkojaosto, Hämeen Urheiluilmailijat, Hämeenlinnan Ampumaseura ja Linna Rugby club. Kaikkiaan tapahtumassa esiintyy yli 30 seuraa.

Tapahtumaan osallistuvien seurojen ja yhteistyökumppaneiden rekrytointi on vielä käynnissä, joten tarkka ohjelma ei ole vielä tiedossa. Luvassa on kuitenkin toimintaa kiipeilyseinästä soutukilpailuun ja CrossFit- treenikokeiluista upeisiin tanssi- ja voimisteluesityksiin. Ohjelmassa on myös raakasuklaantekoa näytöstyyliin, salibandyn laukaisukisa, pesäpallon nopeusheittoa ja lentosimulaattori. Tänä vuonna uudet hienot tilat ja suurempi järjestäjäjoukko mahdollistavat runsaan ja monipuolisen ohjelmatarjonnan.

Tapahtuman pääsponsoreina ovat kaupunki ja Hämeenlinnan Osuuspankki. Lisäksi mukaan kutsutaan noin 80 yhteistyökumppania. Järjestelyt ovat nyt kovassa vauhdissa. Tapahtumaan vielä haluavat seurat voivat ottaa yhteyttä seuravastaava Sanna Parkkiseen (sanna.parkkinen@gmail.com) ja yhteystyökumppanuudesta kiinnostuneet projektipäällikkö Laura Latomäkeen

(laura.latomaki@hotmail.com tai 045 1242 3759).

Liikut Sää -tapahtuma ti 6.1. klo 10–16 Elenia Areenassa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset