Kaupunkiuutiset

LinnaCruising huipentuu iltabileisiin Aulangolla

Perinteikäs ja lämminhenkinen harrasteajoneuvotapahtuma LinnaCruising kerää ensi viikonloppuna kaupunkiin ja moottoriradalle taas yli tuhat autoa ja satoja moottoripyöriä.

Varaslähtö tunnelmiin otetaan perjantai-iltana klo 21 alkaen Aulanko Areenalla. K-18 avajaisklubille on vapaa pääsy ja illan esiintyjinä ovat Kickin`5 ja John Lindberg Trio. Lisäksi DJ Kuuma Blondi soittelee tuttuun tapaan asiaan kuuluvaa levymusiikkia.

Lauantain LinnaCruising 2017 -tapahtumassa Ahveniston moottoridalla portit aukeavat ja lipunmyynti alkaa kello10.00. LC-Radion Arto ”Leiska” Leinonen raportoi koko päivän ajan tunnelmista taajuudella 101.3 MHz. ”Savu on vapaa” Burnis-suoralla kello 11.15 ja ilmoittautuminen Burnis-kisaan alkaa infopisteellä kello 11.30. Itse kilpailu alkaa kello 13.00.

Järjestäytyminen yhteisajeluun alkaa rata-alueella kello 16.30 ja matkaan lähdetään kello 17.00. Tapahtuma päättyy Ahveniston osalta ja alue suljetaan kello 18.30.

Cruising huipentuu lauantai-iltana kello 20.00 järjestettäviin K-18 iltabileisiin. Aulanko-Areenan esiintymislavan ottavat haltuun niin kotimaiset kuin ulkomaiset artistit tapahtuman cruising-hengen mukaisesti.

Kekkerit polkaisee käyntiin paikallinen Chilibillybeans. Illan toinen esiintyjä saadaankin ”lahden toiselta puolelta”, kun lavan ottaa haltuun eestiläinen Rockin`Lady and Her Rivertown Boys.

Illan pääesiintyjänä on The Hillbilly Moon Explosion ja jälkitahdit tarjoilee paikallisväriä tunnustava Night Nurse. Väliaikojen musisoinnista vastaa DJ Kuuma Blondi. Lisätietoja bändeistä on tapahtuman Facebook-sivulla ja nettisivut ovat osoitteessa www.linnacruising.fi.

Iltabileiden tikettejä saa ennakkoon lippu.fi -palvelusta.

LinnaCruising pe-la 11.-12.8.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset