Kaupunkiuutiset

Linnasta löytyy puuhaa koko perheelle

Hämeen linnassa järjestetään loppiaistapahtuma tiistaina 6.1.2015. Kyseessä on talvinen ilmaistapahtuma, jossa on ohjelmaa koko perheelle linnan alueella.

Ohjelmassa on mm. teemakierroksia, taikuriesityksiä, nukketeatteria, askartelua ja hevos- sekä koira-ajeluja (sää- ja lumivaraus).

Kun Ingeborg Aakentytär saapui Hämeeseen – Koko perheen teemakierros linnassa järjestetään klo 10.15, klo 11.15, klo 12.15 ja klo 14. Kierroksille otetaan maksimissaan 30 henkilöä. Ilmoittautuminen museokaupassa.

Taikuri Tuovisen Loppiaistaikaa -taikuriesitykset nähdään kolmannen kerroksen kirkkosalissa klo 10.30, klo 12 ja klo 13.

Hämeenlinnalainen Nukketeatteri Vahapapu esiintyy linnan loppiaistapahtumassa jo kymmenettä kertaa. Nukketeatterin Tahvo ja Bella pyörremyrskyssä -näytelmä pyörii ensimmäisen kerroksen luentosalissa klo 11, klo 13 ja klo 14.

Hämeen Keskiaikaseura esittää renessanssitanssia tasatunnein klo 11–13 toisen kerroksen kuninkaansalissa. Luvassa on myös Hämeenlinnan ilmailukerhon paperilennokkilennätystä, tutustumista Kirjurin työpajaan sekä portinvartijan tarinoita asemies Nilsin kertomana.

Eteläisen vallipihan puoleiselta Puuhapihalta löytyy ulkoilutehtäviä ja siellä voi myös laskea mäkeä.

Tapahtuman aikana sisäänpääsy linnaan ja Vankilamuseoon ovat maksuttomia.

Linnan Loppiainen, Hämeen linna, Kustaa III:n katu 6, ti 6.1.2015 klo 10–15. Vapaa pääsy.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset