Kaupunkiuutiset

Luistelukiertue helmikuussa Hämeenlinnaan

Ice Skating Tour feat. Koko Suomi Luistelee -kiertue liikuttaa Länsi-Suomessa, Hämeessä ja Pohjanmaalla. Luistelukiertueen ohjaajat tuovat luisteluiloa ja innostavaa liikuntaa tammi-helmikuun vaihteessa Kemiöön, Lempäälään, Hämeenlinnaan, Kangasalle, Sahalahteen ja Perhoon. Luvassa on iloista ja hauskaa superliikuntaa niin koululaisluisteluissa kuin perheiden yhteisissä, maksuttomissa luistelutapahtumissa.

Ice Skating Tour feat. Koko Suomi Luistelee -kiertue koostuu yhdessä koulujen ja kuntien liikuntatoimen kanssa organisoidusta koululaisluistelusta sekä illalla järjestettävästä koko perheen yhteisestä luisteluiltatapahtumasta. Koululaisille on luvassa erilainen liikuntatunti, jonka teemana on hauskuus ja yrittäminen. Iltatapahtumissa taas DJ Music ja kiertueohjaajat liikuttavat perheitä kahden tunnin ajan mm. luisteluvalssin ja -discon parissa. Luvassa on hauskaa ja monipuolista luistelukivaa, johon osallistuminen on maksutonta!

Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi 2017 näkyy myös luistelukiertueella. Suomen Luistelu- ja Taitoluisteluliiton yhteistyö tuo jo 19. vuotta kiertävän Ice Skating Tourin tapahtumiin taitoluistelun ohjausta, perheille suunnatun Luistele mun kaa! -jääseikkailun paikallisten taitoluisteluseurojen toteuttamana sekä luistinlainaamoon taitoluistimia hokkarien, pikaluistimien ja retkiluistinten oheen.

Ice Skating Tour feat. Koko Suomi Luistelee -kiertue toteuttaa luistelukaudella yhteensä 68 luistelutapahtumaa. Tapahtumista 30 luisteltiin vuoden 2016 puolella, 38 tapahtumaa luistellaan juhlavuonna 2017. Suomen 100-vuotisjuhla huipentuu molempien lajien MM-kisoihin.

Ice Skating Tour feat. Koko Suomi Luistelee Hämeenlinnassa keskiviikkona 1.2.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

19.9.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

20.9.2020