Kaupunkiuutiset

Luovaa liikuntaa ja luontoseikkailuja

Perheiden retkipäivä keskiviikkona 9.8. klo 9.30–11.30 käynnistää Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan pikkulapsiperheille suunnatun syksyn viikkotoiminnan. Retkipaikkana on Loimalahden leirikeskus, jonne liikutaan omin kyydein. Ohjelmassa on ulkoilua, laulelua ja muuta pientä ohjelmaa. Leirinuotiolla on tulet makkaranpaistoa varten. Jokainen seurue tuo omat makkarat ja muut eväät, seurakunta tarjoaa pullaa sekä kahvia, teetä ja mehua. Retkipäivässä jaetaan myös infoa tulevan syksyn tapahtumista.

Eri puolilla kaupunkia toimivat avoimet ja maksuttomat vauvakerhot, perhekerhot ja perhetuvat tarjoavat tuttuun tapaan leikkiseuraa ja ohjelmaa lapsille sekä vertaistukea vanhemmille. Suosittuun perhetupaan pääsee nyt perheiden pyynnöstä myös ilta-aikaan kerran kuussa.

Muskarissa lauletaan, leikitään ja tutustutaan soittimiin kanttorin opastuksella. Muskari on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille vanhempineen ja hoitajineen, myös vauvoille.

Uutuuksiakin mahtuu mukaan: Ihan pihalla -perhekerhossa Loimalahden leirikeskuksessa perheet nauttivat yhdessäolosta ja puuhailusta luonnossa, säällä kuin säällä. Luovan liikunnan kerhossa leikitään ja tanssitaan, pääasiana on iloinen yhdessäolo. Parkkikerho suo vanhemmille perjantaisin parin tuntia omaa aikaa asioiden hoitamiseen tai lepoon. Parkkikerhoon voi tuoda yli 2-vuotiaan korkeintaan kahdeksi tunniksi perjantai-iltapäivisin.

Parkkikerhoon ja luovan liikunnan kerhoon tulee ilmoittautua ennakkoon. Muihin kerhoihin ja muskariin voi tulla ilmoittautumatta eivätkä ne edellytä osallistumista koko kauteen. Kaikkia kerhoja ohjaavat seurakunnan koulutetut varhaiskasvatuksen ammattilaiset ja ne ovat maksuttomia. Lisätietoa kerhoista: www.hameenlinnanseurakunnat.fi/toiminta/alle-kouluikaisille.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset