fbpx
Kaupunkiuutiset

Kulmilta kuultua: Luovan yrittäjyyden linjan opiskelijat kävivät Tallinnassa

Luovan yrittäjyyden linjan opiskelijat Matilda Latvala (vas.), Siiri Ruini, Aaro Lampela ja Aatu Veikkola sekä opettaja Tuija Tiala Tallinnan konferenssissa. Kuva: Muu
Luovan yrittäjyyden linjan opiskelijat Matilda Latvala (vas.), Siiri Ruini, Aaro Lampela ja Aatu Veikkola sekä opettaja Tuija Tiala Tallinnan konferenssissa.

Hämeenlinnan lyseon lukion opiskelijat Aaro Lampela, Matilda Latvala, Siiri Ruini ja Aatu Veikkola osallistuivat Nuori Yrittäjyys ry:n koordinoiman kansainvälisen GOALS-projektin Tallinnan konferenssiin 23.–25.11.

Yritystoiminnan ja verkostoitumisen lisäksi ohjelmassa muun muassa kuultiin myös paikallisten yrittäjien tarinoita, opittiin lisää myynnistä ja markkinoinnista, käytiin yritysvierailuilla ja tutustuttiin Tallinnan uuteen nähtävyyteen Proto-keksintötehtaaseen.

 

Torin joulunavauksen joulupuuron tarjosivat OmaSp sekä Hauhon ja Rengon Säästöpankkisäätiö.

Joulupuuro maistui torin joulunavauksessa

Sunnuntaina Hämeenlinnan torilla vietettiin joulunavausta monenlaisin menoin. Tapahtumassa oli myös joulupuuroa tarjolla. Jouluisen herkun hämeenlinnalaisille tarjosivat OmaSp ja Hauhon sekä Rengon Säästöpankkisäätiö.

 

Seniorisairaanhoitajat muistelivat tapaamisessaan tapahtumia vuosien varrelta.

Seniorisairaanhoitajat viettivät iltaa yhdessä

Seniorisairaanhoitajat tapasivat toisiaan 5. marraskuuta. Paikalla oli yli 500 vuotta osaamista ja kollegiaalisia tarinoita työvuosien ajalta. Etelä-Hämeen sairaanhoitajien tarinoissa nousi esille vahva ammatti-identiteetti, jatkuva oppiminen, kollegiaalisuus, rohkeus, vastuu, eettisyys ja ennen kaikkea asiakkaiden tarpeet, asiakaslähtöisyys ja aito läsnäolo.

– Illassa oli paljon naurua, iloa, vakavuutta ja herkkyyttä. Elämänmakuinen ilta, tiivistivät paikalla olleet.

 

Valon lumo -teoksen äärellä Maria Svetloff, Ritva Mäkilä ja Tytti Viitamäki-Heino.

Hämeenlinnan turvakotiin lahjoitettiin lumoavaa valoa

Linnan Martat luovutti Hämeenlinnan turvakotiin seinätekstiilin Valon lumo maanantaina 25. marraskuuta. Teosta oli vastaanottamassa Maria Svetloff ja sen luovuttivat teoksen ideoinut Ritva Mäkilä sekä Tytti Viitamäki-Heino Linnan Martoista.

Linnan Martat ovat aikaisemminkin ilahduttaneet turvakodin väkeä värikkäällä patalappuinstallaatiolla.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset