fbpx
Kaupunkiuutiset

Luustopiiri-ryhmästä tukea luustoterveyteen

Luusto tarvitsee huolenpitoa koko elämän ajan. Jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa oman luustonsa kuntoon. Keskeisimmät luustoterveyden ydintekijät, monipuolinen ruokavalio ja liikunta, löytyvät jokaisen arjesta.

Luuston kunnon heikentyminen ja sen seurauksena kaatumiset ja luunmurtumat ovat tragedia yksilölle, hänen läheisilleen ja yhteiskunnalle. Jokainen voi löytää luustoterveyden aarteen, aktiivisen arjen ilman murtumia, koko elinkaaren ajan.

Kanta-Hämeen Luustoyhdistys tarjoaa mahdollisuuden luustoterveyden löytöretkeen ja tukea elämään osteoporoosin kanssa. Helmikuussa Hämeenlinnassa käynnistyvä Luustopiiri-ryhmä on omahoidon tuki ja vertaistukiryhmä.

– Luustoterveys on positiivinen asia, joka kuuluu meille kaikille, yhdistyksen puheenjohtaja Salme Komonen sanoo.

 

Luustoyhdistys tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia luustoterveyden ylläpitoon ja omahoidon tukeen osteoporoosidiagnoosin jälkeen.

Yhdistyksen ja Suomen Luustoliiton yhteistyönä Hämeenlinnassa käynnistyy 1.2. osteoporoosia sairastaville suunnattu Luustopiiri-ryhmä, jossa asiantuntijoiden alustuksen ja vertaiskeskustelun keinoin käydään läpi luustoterveyden eri osa-alueita.

Ryhmässä syvennytään viiden eri tapaamisen aikana osteoporoosiin sairautena, luustoliikuntaan, kaatumisen ennaltaehkäisyyn, ravitsemukseen ja luustoterveyteen sekä osteoporoosin kanssa elämiseen. Osallistujamäärä on rajoitettu ja etusijalla ovat henkilöt, jotka ovat äskettäin saaneet osteoporoosidiagnoosin ja kaipaavat tukea ja lisätietoja.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 19.1. mennessä: Aino Sihto, puh 040 564 8214 tai sähköpostitse aino.sihto@gmail.com.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset