fbpx
Kaupunkiuutiset

Markkinakahvit Muistiyhdistyksessä

Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksen Markkinakahvilla kuullaan Hämeenlinnalaisen esikoiskirjailija Anneli Suusaaren kertomus elämästä muistisairaan hoitajana.

”Anneli Suusaarella on vapautunut olo. Alkuvuodesta on julkaistu hänen esikoisromaaninsa Ei sinne yllä myrskysää, jota hän on tavallaan kantanut sisällään parikymmentä vuotta. Anneli Suusaaren esikoisromaani on hellä ja kaunis kuvaus rakkaudesta, hiljaisesta hiipumisesta ja luopumisesta. Tarinassa vilahtelee Hämeenlinna puistoineen, uimarantoineen ja tanssilavoineen, mutta ajankuva ja sairauden riipaiseva musertavuus ovat yleispäteviä – samoin se rauha ja lohdullisuus, joka lopulta valtaa myös lukijan.”

Tilaisuudessa kirjailija kertoo siitä, millainen prosessi on ensin hoitaa omaistaan ja sitten vielä käydä kaikki uudelleen läpi ja kirjoittaa siitä kirja. Teos on myös ostettavissa Muistiyhdistyksessä.

Markkinakahvilla kuullaan myös mielenkiintoisista matkoista lähtien Hämeenlinnasta jatkuen ympäri maailman. Matkatoimisto Häme-Matkat Oy esittelee kohteitaan. Tervetuloa mielikuvitusmatkalle fiilistelemään.

Molemmat tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Kaikkien päivän markkinakahvilla kävijöiden kesken arvotaan matkatoimiston lahjakortteja.

Markkinakahvit Muistiyhdistyksessä, Kasarmikatu 12, tiistaina 3.4.2018 klo 10–12.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset