Kaupunkiuutiset

Mars vs. Venus kesäteatterissa

Onko naisella helpompaa miehen kanssa vai miehellä naisen kanssa, kun miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta? Selvää on, että helppoa ei ole kummallakaan. Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa vierailee stand up -komiikkatykitys Mars vs. Venus on täynnä piinaavan tunnistettavia ja sanoinkuvaamattoman hauskoja tilanteita. Välillä stereotypiat pöllyävät, välillä ne ovat taivahan tosia. Tässä esityksessä jokainen, jolla on parisuhteesta kokemusta, löytää ärsyttävän tuttuja piirteitä niin itsestään kuin kumppanistaankin.

Toistensa ja parisuhteensa raivostuttavimpia ja rakastettavimpia puolia ruotivat Johanna Tohni ja Riku Suokas, stand up -koomikot, jotka ovat pariskunta paitsi lavalla, myös tosielämässä. He pistävät itsensä likoon kaulaa myöten: esityksen aikana ryöpytetään niin seurustelun alkuvaihe, uusioperheen haasteet, lapsiperheen vanhempien seksielämä kuin miesten ja naisten erotkin.

Riku Suokas on tunnettu koomikko, näyttelijä sekä entinen TTT:n ja Hämeenlinnan teatterin johtaja. joka on perustanut Tomaatteja! Tomaatteja! -stand up -festivaalin. Johanna Tohni on stand up -koomikko, improvisaationäyttelijä ja monialainen teatterintekijä.

Mars vs. Venus la 7.7. klo 19 Kaupunginpuistossa.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset