Kaupunkiuutiset

Matkalla huipulle ja maailman ympäri

HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kuvailee oloaan kauden kynnyksellä odottavaksi, melko luottavaiseksi ja innostuneeksi.

– Nyt eletään tietyn uuden tarinan alkua. Uskon siihen tarinaan. Valmennukseen on täysi luotto, he vievät omaa juttuaan hienosti eteenpäin. Tiedän, että joukkueessa on älyttömän hyvä henki ja porukka on kasvanut aidosti yhteen. Sen kuulee, kun vain ohi kävelee, ja uskon, että se näkyy myös kentällä, hän sanoo.

Toivanen toivoo, että kannattajat ja tukijat tulisivat täysillä mukaan Matkalla huipulle 2 -junaan, jossa Kerhoa viedä takaisin menestyksen tielle. Hänen mukaansa pitkäjänteinen työ alkaa nyt konkretisoitua. Kausikorttejakin on myyty ennätykselliset lähes 1 400 kappaletta, ja yleisöä odotetaan täyttämään katsomoita.

– Jokainen voi miettiä, mikä on tunnelma silloin, kun hallissa on yli 5 000 ihmistä. He tekevät tapahtuman täydelliseksi.

Toimiston puolella on myös mietitty pieniä uusia juttuja ottelujen ohjelmanvetäjän Peter Petron kontolle. Uudistuksia tulee muun muassa erätaukokilpailuihin. Esimerkiksi perinteisen frisbeekisan voittamisen mahdollisuutta helpotetaan.

Suurin uusi asia on ensimmäisen erätauon maalilaukauskilpailu, jossa pikkuruiseen maaliin osuva kisaaja saa palkinnoksi maailmanympärysmatkan. Voittoja jaetaan joka kotipelissä, joten kaikkiaan 90 osallistujaa pääsee kauden aikana jäälle yrittämään pitkää reissua itselleen.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset