Kaupunkiuutiset

Matti Koivu julkaisi kaksi uutta singleä

Paikkansa suomalaisten laulaja-lauluntekijöiden eturivistä lunastanut Matti Johannes Koivu on palannut hetken hiljaiselon jälkeen taas julkaisujen pariin. Marraskuun puolivälissä putkahtanut single Siinä on rakkautesi on samaan aikaan herkkä ja mahtipontinen kappale, jolla artistin intensiivinen tulkinta pääsee oikeuksiinsa.

– Olen tehnyt rakkauslaulun. Suuren, koska pienet rakkauslaulut ovat teeskentelyä, Koivu sanoo.

– Rakkaus pelastaa ihmisiä. Presidentit vaihtuvat maailmalla, talous nousee ja sukeltaa, mutta jotkut asiat eivät koskaan muutu. Kurjinakin aikoina rakkaus syttyy joka ilta jossakin. Siihen ei tarvita kuin yksi ilta jossakin loukossa tai kadulla – karaokebaarissa tai vaikkapa grillin edessä. Olen optimisti tässä mielessä. Haluan uskoa loppuun asti, että se ilta tulee.

Tämän viikon perjantaina julkaistiin toinen single, joka kantaa nimeä Kuulen kesän nukkuvan. Molemmat lohkaisut ovat esimakua vuoden 2017 alussa julkaistavalta albumilta.

Hämeenlinnasta kotoisin oleva ja myös Ultramariini-yhtyeestä tuttu Koivu on julkaissut aiemmin kuusi sooloalbumia ja yhden lastenlevyn. Vanha kotikaupunki esiintyy monissa hänen lauluissaan paikkana, muistona tai tunnelmana. Tulevan albumin myötä laulaja-lauluntekijä lähtee kiertueelle yhtyeensä kanssa. Tuoreet singlet ovat kuultavissa digitaalisissa musiikkipalveluissa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset