Kaupunkiuutiset

Mellakka Festival valtaa Linnanpuiston

Suomen festivaalikentän uusi ja kunnianhimoinen tulokas rantautuu ensi viikonloppuna Linnanpuistoon. Ohjelmakattaus sisältää urbaanin musiikin kärkinimiä vanhan liiton räppiasennetta unohtamatta.

Tapahtuman pääesiintyjä on yhdysvaltalainen La Coka Nostra, joka on jakanut jäseniä muun muassa House of Painin, Non-phixionin, ja Limb Bizkitin kanssa. Yhtyettä onkin usein tituleerattu underground-räpin superkokoonpanoksi. Toinen tapahtuman ulkomaalaisista vieraista on nouseva Kanadalainen räppäri Snak the Ripper.

Mellakka Festival julkisti heinäkuun alussa aluelaajennuksen, jonka myötä esiintyvien artistien sekä lavojen

määrä kasvoi ja alueen viereen lisättiin myös leirintäalue. Tapahtuma joutui hetkellisesti keskeyttämään lipunmyyntinsä järjestelyiden

varmistamiseksi.

– Ihmiset ovat olleet ajoissa asialla lippujen kanssa, ja halusimme taata jokaiselle asiakkaalle mahdollisimman hyvän palvelutason, emmekä ylibuukata aluetta yli palvelukapasiteetin, promoottori Tomi Kangas kertoo.

– Olemme laajentaneet tapahtuma-aluetta huomattavasti, lisänneet palvelupisteiden, telttojen määrää ja vessojen määrää sekä tehneet lavajärjestelyitä, joiden myötä tapahtumaamme tulee uusi huomattavasti isompi päälava ja lisäksi kolmas lava, jossa esiintyy aikaisemmin julkistamattomia, nousevia nimiä.

Aiemmin tapahtumaan julkistettuja esiintyjiä ovat Asa, Pyhimys, Nikke Ankara, Evelina, Likanen Etelä, Sairas T x Jonestown, Gasellit, Mäkki, Cledos, Kube, OG Ullamaija, Spekti, Konala Cartelli x Skandaali, SMC Lähiörotat, Juju x Trilluminati, Laineen Kasperi, Freerap täydellä kokoonpanolla (Solonen, Kosola, Jodarok, Särre ja X-mies), Eevil Stöö Gettomasa, Laiska Leppone & Timo Kotipoltto, Mouhous ja Juno.

Uusien aluejärjestelyiden myötä Mellakkaan osallistuvat myös Hursti & Häkkilä, Rankkalinna x Koli C, Adikia, Hurtta, Are & Kriso, Jeijjo & Nupi, MKDMSK, Olli Antonio, Pajafella, JXO ka Etelän Vetelät x Kakezi Usum.

Tapahtuma on ikärajaton ja varustettu erillisellä anniskelualueella, josta on hyvä näkyvyys lavalle. Ensimmäiset esiintyjät aloittavat perjantaina kello 16 ja lauantaina kello 14. Lippujen ennakkomyynti on Tiketissä ja Livetossa. Tapahtuman järjestäjä on Westside Events Oy

Festareiden virallisia jatkoja vietetään perjantaina ja lauantaina Cafe Bar Skogsterissa. Jatkoilla tunnelmasta huolen pitävät mahtavien esiintyjien lisäksi Mellakan residentit dj:t, jotka takovat parasta hiphop-musiikkia tanssilattialle kello 22.00 alkaen. Perjantaina Skogsterin lavalle nousee Juno ja lauantaina Mouhous. Molempina iltoina live-esitykset alkavat noin kello 01.00.

Mellakka pe-la 20.-21.7. Linnanpuistossa.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset