Kaupunkiuutiset

Melodisen musiikin juhlaa Rengiassa

Stargazery on suomalaisen traditionaalisen heavyn pienisuuri jättiläinen, joka on kasvattanut jo merkittävän fanipohjan myös ulkomailla. Bändi soittaa ensi lauantaina keikan ravintola Rengiassa.

Bändi on perustettu 2006, jolloin oululaiset kitaristi Pete Ahosen johdolla ottivat yhteyttä Jari Tiuraan joka oli tällöin Michael Schenker Groupin vokalistina 2006–2007 vuodet kestäneellä maailmankiertueella supportoimassa Tales Of Rock`n Roll MSG 25 -juhla-albumia Japanista Eurooppaan ja aina Amerikkaan asti. Englannin kiertueella Jari esiintyi MSG:n kanssa Scorpionsin special guestina legendaarisessa Apollo Hammersmith Odeonilla ja lukuisilla muilla areenoilla. Wacken Open Air 2006 Scorpionsin kanssa oli Jarille merkittävä askel kohti uutta tulevaisuutta.

Ja se tulevaisuus oli SG joka on nyt tehnyt kaksi albumia Eye On The Sky, 2011 ja Stars Aligned, 2015. Molemmat albumit saivat upean palautteen kriitikoilta ja yleisöltä. Uusi albumi on nyt työn alla ja luvassa on jälleen melodisen musiikin juhlaa. Stargazery on esiintynyt monilla suomalaisilla festivaaleilla mm. täydelle tuvalle Southparkissa 2015 ja Jalometallissa, missä fanit ovat saaneet täyslaidallisen rakastamaansa musiikkia.

Maailmanluokan balladi Everytime i dream of You ja jo klassikoksi muodostunut How Many Miles avaavat upeasti SG:n sielunmaisemaa.

Bändi on kokenut joitain miehistönvaihdoksia kahden levyn jälkeen mutta uusina mukana ovat Sami Nyman Burning Pointista (bass) ja Matti Pulkkinen (keys).

Stargazery esiinty ravintola Rengiassa lauantaina 26.11. kello 22, lämppärinä hämeenlinnalainen Cat`o nine tails.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset