Kaupunkiuutiset

Merja Uotila kehitti hittituotteen

Hauholaisen Merja Uotilan kehittämä Dance-80’s-Fit® -tanssiliikuntatunti on ehdolla vuoden suomalaiseksi liikuntatuotteeksi. Kaikkiaan ehdokkaita on 13, joista erillinen raati valitsee parhaat. Voittajat julkistetaan 17.3.2017 GoExpossa.

– Olen itsekin hämmentynyt. Jo pelkkä ehdokkuus tuntuu tosi hyvältä, Merja Uotila totesi kuultuaan ehdokkuudestaan.

Hänen kehittämänsä liikuntatuote on vasta vajaan vuoden ikäinen. Uotila on ehtinyt kouluttaa jo liki 100 ohjaajaa ympäri valtakunnan. Sadan koulutetun ohjaajan raja menee aivan pian rikki.

– Kehitin lisenssin liikunnan tarpeisiin. Sen johtoajatus on saada tunnissa täydet tehot 80-luvun musiikin tahdittamana.

– Yhdistin kehonpainotreenit, liikkuvuuden ja aerobiset yhteen kokonaisuuteen. Kasaritanssi päivitettynä 2010-luvulle ja liikunta-alan viimeisimpään tutkittuun tietoon, Uotila tiivistää liikuntatunnin sisällön.

Dance-80’s-Fit -tunnit ovat lisenssoitu formaatti, mikä takaa laadun.

– Päivitetty Dance-80’s-Fit – liikuntakonsepti on hyvää fiilistä ja bonuksena aerobinen- ja lihaskunto sekä liikkuvuus, sillä liikunnan pitää mielestäni olla hauskaa eikä hampaat irvessä puurtamista.

Tunnin aikana käydään läpi kehon lämmittely, tanssillisin, helpoin askelin, ilman tiukkaa koreografiaa, tasasykkeistä, intervallia ja maksimisykkeellä vuorotellen, tehdään kehonpainotreeni ja liikkuvuusharjoitteet tanssin keinoin ja hyvällä fiiliksellä. 80-luvun musiikki siivittää tunnit.

Yleisöllä on mahdollisuus äänestää omaa suosikkiaan 10.3.2017 saakka. Äänestää voi kilpailun internetsivulla www.vuodenliikuntatuote.fi/aanesta.

Juhlan kunniaksi marraskuun tunnit ovat maksuttomia kaikille: eli torstaisin Aulangontie 1. klo 17-18.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset