Kaupunkiuutiset

Mesku avaa taas ovensa

Legendaarinen turenkilaisravintola Mesku avaa ovensa jälleen vajaan kahden vuoden tauon jälkeen. Ravintolakiinteistön toisen kerroksen ”humppaosaston” avajaiset ovat perjantaina.

– Ainakin loppuvuoden ajan tanssiravintola on avoinna perjantaisin ja lauantaisin kello 22–02, ravintolavastaava Nina Tarino kertoo. Aukioloaikojen pidennys tulee harkittavaksi vuodenvaihteessa asiakaspalautteen ja mahdollisen lainmuutoksen jälkeen. Ravintola-alalle on luvassa laki, joka mahdollistaa pidennetyn aukiolon kello 4:ään ilmoitusmenettelyllä.

Alkuvaiheessa käytössä on Meskun asiakkaiden ”humppapuoleksi” ristimä tila, discotilojen käyttöönottoa harkitaan kävijämäärien mukaan.

Meskun musiikkitarjonta rakentuu pitemmällä aikavälillä pitkälle asiakaspalautteen perusteella, mutta jo nyt on selvää, että tarjonnassa on sekä orkesterimusiikkia että koneellisesti soitettavaa musiikkia.

– Ajatuksena on myös eri musiikkiteemojen nostaminen illan kantavaksi rungoksi, esimerkiksi vaikka tanssimusiikki tai 1980-luvun musiikki. Tässäkin asiassa toivotaan asiakaspalautetta. Bändejä tulee keikoille joka tapauksessa säännöllisesti. Meillä on myös iso tanssilattia edelleen käytössä, Nina Tarino selvittää.

Mesku avattiin vuonna 1968 ja yhtäjaksoisesti toiminnassa vuoden 2014 lopulle saakka. Tanssiravintolan yhtenä sulkemisen syynä oli pääosin toistuvat vakavat häiriöt yleisökäytöksessä.

– Toivottavasti nyt asiakkaat ymmärtävät, että ravintola on viihtymisen, ei yhteenottojen paikka, Nina Tarino toivoo. Samalla hän painottaa, että valtaosa asiakkaista on käyttäytynyt aina hyvin.

Ravintola Meskun avajaiset 1. lokakuuta klo 10–22, Hiljaiset enkelit -orkesteri. Ravintola avoinna pe–la klo 22–02.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset