Kaupunkiuutiset

Metsä-Mattila johtaa BMW-rallisarjaa

Pitkän historian omaava BMW-rallisarja on saanut uuden vetäjän. Kuudesta osakilpailusta muodostuvan BMW Xtreme Rally -sarjan organisaattorina toimii nyt hämeenlinnalainen Juha Metsä-Mattila. Vetäjän vaihtumisella haetaan BMW-sarjalle uutta nostetta.

– BMW-rallisarja tarjoaa edullisen tavan ajaa rallia, ja yleisölle takavetoiset autot tarjoavat näyttäviä ajolinjoja, summaa uusi promoottori sarjaa, jossa hän itsekin kilpailee.

BMW-sarjan osakilpailut ajetaan myös tällä kaudella Historic Rally Trophy -osakilpailujen yhteydessä, eli luvassa on kolme osakilpailua talvella ja kolme kesällä. Sarjan avauskilpailu on Hämeenlinnassa 21.1. ajettava Rengon JM-Putki -ralli. Rengon jälkeen BMW-kuljettajien ohjelmassa ovat Savonlinnan, Porvoon, Salon, Seinäjoen ja Naantalin osakilpailut.

Uutta sarjassa on se, että siinä jaetaan nyt tuntuvat sarjapalkinnot. Sarjassa palkitaan kolmen parhaan kilpailijaparin lisäksi parhaat A- ja B-juniorit. Yleiskilpailun voittaja palkitaan 1 000 euron ja A- sekä B-junioreiden voittajat 500 euron rengaslahjakorteilla. Lisäksi jokaisessa osakilpailussa arvotaan BMW-sarjaan ilmoittautuneiden kilpailijoiden kesken Lopen Auto ja Rengas LAR Oy:n lahjoittama Pirellin P7-kesärengassarja.

– BMW Xtreme Rally -sarjassa kilpailee varmuudella 13 autokuntaa, mutta eiköhän kilpailijamäärä kasva jo tällä kaudella, uskoo Metsä-Mattila.

Lisätietoa uudistuneesta BMW-rallisarjasta löytyy osoitteista www.xtremerally.fi ja facebook.com/bmwxtremerally.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset