Kaupunkiuutiset

Michael Ekeghasi teki debyyttisinglen

Nigerian lahja Hämeenlinnalle ja suomalaiselle musiikkimaailmalle, aurinkoinen Michael Ekeghasi on julkaissut debyyttisinglen Crazy. Rytmikäs kappale on kuunneltavissa kaikissa tunnetuimmissa musiikkipalveluissa. Single löytyy esimerkiksi YouTube-sivustolta, jolla on myös runsaasti klippejä Ekeghasista coveroimassa tunnettuja suomalaisia popklassikkoja. Artistinimeä ME käyttävä laulaja-lauluntekijä tuli Suomessa tunnetuksi vuoden 2017 Voice of Finlandissa.

 

Toimituksen blogihaaviin tarttui tällä kertaa hämeenlinnalaisen kirjoittajan lusikkalaatikko.blogspot.fi. Lusikkalaatikossa tehdään asioita terveys edellä ja elämän pienistä asioista sekä iloista nauttien ja hyvinvointia kokonaisvaltaisella otteella rakentaen. Blogia kirjoittaa hiljalleen hämäläistynyt nainen, jota kiinnostaa eniten kaikki, mutta jonka innostumiselle ja touhuamiselle rajoja asettaa nimettömäksi jäänyt pitkäaikaissairaus. Kirjoittajan sydän sykkii erityisesti kamerakävelyille, metsäretkille, ravinteikkaalle ruoalle, hyötypuutarhuroinnille, vanhoille taloille ja esineille, joogalle ja meditaatiolle, hyville kirjoille, museoille, tummapaahtoiselle kahville, kissoille, raskaalle musiikille, terveysaiheisille pohdinnoille sekä innostuville, oikeudenmukaisille ja rohkeille ihmisille.

 

Hämeenlinnan Teatterissa tänä keväänä omalla monologillaan säväyttänyt Maiju-Riina Huttunen sukeltaa kesäksi suureen seikkailuun Peltimiehen, Variksenpelättimen ja Leijonan kanssa. Huttunen on Turun kesäteatterin Taikuri Ozin pääosassa eli Dorothyn roolissa. Esitykset Vartiovuorella alkavat 14. kesäkuuta ja jatkuvat 11. elokuuta saakka.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

25.11.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

26.11.2020