Kaupunkiuutiset

Micro-kopterien SM-kisat Touhutalossa

Hämeenlinnan Touhutalossa järjestetään Suomen ensimmäiset Micro-kopterien Suomenmestaruuskilpailut sunnuntaina 9.10. Pilotit pujottelevat Touhutalon led-valaistuja sokkeloita vikkelillä micro-koptereilla videolasit silmillään.

Yleisö pääsee myös seuraamaan lentäjien näkymää videokankaalta ja kisat lähetetään livenä nettiosoitteessa: www.aapiskukko.com/microfpv. Kilpailussa on kaks sarjaa. Lisätietoja säännöistä osoitteesta www.microfpvfinland.com/säännöt. Kisojen ilmoittautuminen on vielä avoinna osoitteessa www.microfpvfinland.com.

Samalla järjestetään myös koko perheen Drone-tapahtuma, jossa esillä on erilaista lentokalustoa, kuvauskoptereita ja 250-luokan kilpakoptereita. Yleisöllä on mahdollisuus testata simulaattorilla ja oikeilla micro-fpv koneilla lentämistä. Rohkeimmat saavat kokeilla oikealla kuvauskopterilla lentämistä kelin salliessa.

Touhutalossa on lisäksi osa tiloista avoinna peuhaamiseen ja trampoliinilla pomppimiseen, pelikoneet ja jättiliukumäki on yleisön käytössä. Tapahtumassa järjestetään pellehyppykisat vaahtokuutiomereen ja muutenkin pyritään rentoon ja välittömään ilmapiiriin. Tapahtuma on yleisölle maksuton.

Palkintoja jaetaan yhteensä yli 300 euron arvosta. Sponsorina toimivat Fpvisionary ja Tiny Whoop.

Micro FPVn SM-kisat 9.10.2016 Hämeenlinnan Touhutalossa. Ovet avoinna klo 10 alkaen. Finaalit noin kello 15.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset