fbpx
Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: 60-vuotias nainen rysäytti humalassa valotolppaan

Päihtynyt kuljettaja oli törmätä poliisiautoon Tiiriössä. Kuva: Pekka Rautiainen, arkisto

Hätäkeskus ilmoitti lauantaina kello 16 jälkeen Hattulassa henkilöautosta, joka oli ajanut risteyksessä valotolppaan ja melkein peruuttanut toista autoa päin. Hätäkeskukseen tuli myös toinen ilmoitus samasta autosta, jolla oli törmätty Radanvarsitien ja Marttilantien risteyksessä liikennemerkkeihin.

Partio sai autosta havainnon Tiiriössä. Sen kääntyessä risteyksessä auto törmäsi liikennemerkkiin ja oli peruuttaa poliisiauton keulaan.

Auto kuljetti vahvasti päihtynyt kuusikymppinen nainen, joka puhalsi seulonta-alkometriin 1,36 mg/l tuloksen. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet määrättiin asiassa väliaikaiseen ajokieltoon.

 

Poliisi sai sunnuntaina illalla ilmoituksen liikenneonnettomuudesta valtatiellä 3. Henkilöauton kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan, ajautui moottoritiellä yli keskiviheriön vastaantulevien kaistalle ja lopulta ojaan.

Auton kuljettajana toiminut nainen ei osannut sanoa, miten auto lähti hänen hallinnastaan. Hänet vietiin sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

 

Partio tapasi sunnuntaiyönä kello yhden jälkeen 21-vuotiaan miehen kuljettamassa henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena drive in -ravintolan pihassa Hämeensaarentiellä. Hänelle suoritettu tarkkuusalkometrikokeen tulos oli 0,69 mg/l, joten hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

 

Pahoinpitelyn uhri pysäytti partion perjantaina aamupäivällä Palokunnankadulla ja kertoi, että hänellä parturissa asiakkaana ollut mies oli hermostunut. 34-vuotias mies oli alkanut huutaa ja hän oli sylkäissyt asianomistajaa kasvoihin. Liikkeestä poistuessaan mies oli potkaissut mainostaulua, joka oli rikkoontunut. Miehen henkilöllisyys on poliisin tiedossa ja häntä epäillään lievästä pahoinpitelystä sekä lievästä vahingonteosta.

 

 

 

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset