fbpx
Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Aiheettomia hätäpuheluita soitelleet vietiin poliisivankilaan

Lapin poliisi pyytää vihjeitä epäillyistä ja pakettiautosta.
Kuvituskuva

Kahden lammilaismiehen epäillään syyllistyneen perättömään vaarailmoitukseen soittamalla hätäkeskukseen aiheettomia puheluita. Vuosina 1977 ja 1991 syntyneet miehet kehittivät sunnuntain ja maanantain välisenä yönä tarinan ammuskelusta. Ajatuksena oli saada virkavalta paikalle, kuvata poliisien saapuminen ja välittää tapahtumista live-kuvaa sosiaalisessa mediassa.

Poliisi pääsi nopeasti perille tilanteen todellisesta luonteesta ja miehet ovat tällä hetkellä vapautensa menettäneinä Hämeenlinnan poliisivankilassa. Kaikki heidän käytössään olleet tekniset laitteet on takavarikoitu. Perättömästä vaarailmoituksesta säädetty ankarin rangaistus on vuosi vankeutta.

 

Maanantaina kello 17.25 poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen henkilöauton ulosajosta Salimäentiellä. Auto oli ajautunut ulos tieltä oikealle kääntyvässä kurvissa ja vaurioitunut pahoin. Autoa kuljettanut vuonna 2002 syntynyt mies sekä kyydissä ollut samanikäinen mies loukkaantuivat lievästi ja heidät toimitettiin keskussairaalaan. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

 

Kolmekymppinen mies kuljetti henkilöautoa sunnuntaina illalla Iittalassa Valtatiellä 3 huumausaineen vaikutuksen alaisena. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

 

50-vuotias mies kuljetti aikaisin sunnuntain puolella henkilöautoa Tohvelantiellä alkoholin vaikutuksen alaisena. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta

 

Poliisille ilmoitettiin viime viikon torstaina henkilöauton ulosajosta tiellä 130 Viralassa. 46-vuotiaan riihimäkeläisnaisen kuljettama auto oli ajautunut pellolle ja kulkenut noin 200 metriä ennen pysähtymistä. Huumepikatesti osoitti positiivista lääkeaineille. Nainen käytettiin veri- ja kliinisissä kokeissa ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Nainen loukkaantui ulosajossa lievästi.

 

 

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset