fbpx
Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Etsintäkuulutettu jäi kiinni Katumalla

Katumalla pidätetyllä oli tilillään kahdeksan aikaisempaa rattijuopumusta. Kuva: Terho Aalto, arkisto

Etsintäkuulutettu kolmekymppinen mies jäi kiinni maanantaina aamuyöllä Katumalla.

Miehellä ei ollut ajo-oikeutta, ja huumepikatesti oli positiivinen.

Hänellä on kahdeksan aikaisempaa rattijuopumusta ja kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden aikana.

Mies otettiin kiinni etsintäkuulutuksen perusteella rikoksesta epäiltynä petoksiin.

Kolmostiellä melkein kahtasataa

Poliisipartiota vastaan ajoi henkilöauto huomattavalla ylinopeudella myöhään maanantai-iltana Kolmostiellä. Partio mittasi tutkalla parikymppisen miehen kuljettaman auton nopeudeksi 173 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 120 km/h.

Kuljettaja kuulusteltiin epäiltynä törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Polkupyöräilijä jäi auton alle

Parikymppinen mies oli rikkonut kaupan sisäänmenoportin maanantai-iltana Hämeensaaressa. Mies oli kiivennyt portin päälle, jolloin portti oli rikkoontunut. Kaupan vartijat olivat menneet ottamaan miestä kiinni, jolloin hän oli vastustanut kiinniottoa haraamalla vastaan. Päihtynyt nuorukainen otettiin kiinni ja tapahtuneesta kirjattiin rikosilmoitus vahingonteosta.

Hätäkeskus antoi poliisipartiolle tehtävän maanantaina puolenpäivän jälkeen. Ilmoituksen mukaan pakettiauto oli törmännyt suojatiellä polkupyöräilijään Laaniitynkadulla.

Partio sai tapahtumapaikalla selville, että pakettiauton kuljettaja oli ajanut Laaniitynkatua Karhitien risteyksen suuntaan. Suojatien kohdalla oli häntä vastaan tullut auto ja heti sen jälkeen pakettiauton ajosuunnasta vasemmalta oli tullut polkupyöräilijä suojatielle. Jarrutuksesta huolimatta pakettiauton kuljettaja törmäsi polkupyöräilijään, joka oli törmäyksen voimasta lentänyt tien oikealle puolelle nurmikolle.

Polkupyörällä ajanut nuorukainen vietiin sairaalan tutkimuksiin. Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Turuntien ja Kaivokadun risteyksessä tapahtui lauantaina liikenneonnettomuus, jossa henkilöauton kuljettaja törmäsi Kaivokatua pitkin ajaneen henkilöauton keulaan.

Törmäyksestä selvittiin pienillä peltivaurioilla. Turuntietä ajaneen kuljettajan epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen jättämällä noudattamatta punaista liikennevaloa.

 

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset