Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Etsintäkuulutettu kaahasi Lammin keskustassa

va
Poliisin haaviin jäi useita kaahaajia. Kuva: Terho Aalto, arkisto

Sunnuntai-iltana Lammilla poliisin moottoripyöräpartio mittasi tutkalla vastaantulevalle henkilöautolle nopeudeksi 88 km/H rajoituksen ollessa 50 km/h. Auto jatkoi kiihdyttäen matkaa kohti Lammin keskustaa, jolloin sen nopeudeksi poliisi mittasi tutkalla 124 km/h rajoituksen ollessa 40 km/h.

Ajoneuvo saatiin pysäytettyä Evontiellä. Kuljettajana ollut noin 20-vuotias mies puhalsi nollatuloksen ja huumausainepikatesti oli negatiivinen. Auto soittautui petoksella viedyksi ja siihen oli kiinnitetty anastetuksi ilmoitetut rekisterikilvet. Miehellä oli useita voimassa olevia etsintäkuulutuksia perässään. Kuljettajalla ei ollut koskaan ollut ajo-oikeutta ja hänellä oli kolme kortitta ajoa viimeisen vuoden ajalta. Miehellä oli kyydissään yksi samanikäinen matkustaja.

 

Liikennepoliisin partio valvoi liikennettä valtatie 3:lla sunnuntaina puolenyön jälkeen, kun paikalle tuli kovaa vauhtia kulkenut BMW-merkkinen auto. Partio mittasi autolle nopeudeksi 151 km/h, rajoituksen ollessa 100 km/h. BMW pysäytettiin Iittalan liittymään. Auton kuljettajana toiminut 35-vuotias mies puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

 

Viime torstaina illalla mies oli törmännyt autollaan Heimolantien S-marketin roskalaatikoihin ja lähtenyt sen jälkeen ajamaan kohti Ryttylää. Partio tavoitti kuljettajan hetken päästä Leppäkoskentiellä, kun auto oli ajautunut oikealle kaartuvassa mutkassa vasemmalle puolelle ojaan muutama kilometri ennen valtatien 3:n liittymää. Auto savusi ja sen vieressä istui mies. Poliisipartio joutui käyttämään vaahtosammutinta autoon sen syttymisvaaran takia. Kuljettaja puhalsi nollat, mutta käyttäytyi todella sekavasti. Autossa oli myös toinen matkustaja. Jälkien perusteella auto oli mennyt katon kautta ympäri päätyen pyörilleen ojaan. Kummatkin autossa olijat kuljetettiin sairaalaan tarkastettavaksi. Epäillyllä kuljettajalla ei olut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset