fbpx
Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Grillikahvilaan tunkeuduttiin, jouluseimi ryöstettiin

Kuvituskuva.

Remontissa olevaan grilli-kahvilaan oli murtauduttu Ruutikellarintiellä maanantaiyön aikana oven lasi rikkomalla. Rakennuksen sisältä oli anastettu ainakin työkaluja. Poliisi tutkii asiaa varkautena.

 

Sunnuntaina aamuyöllä valtatiellä 3 Linnatuulen kohdalla pohjoiseen matkalla ollut henkilöauto törmäsi moottoritien ja rampin väliseen suojakaiteeseen. Autoa kuljettanut noin 30-vuotias mies puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Auto romuttui hinauskuntoon. Pelastuslaitoksen yksiköt joutuivat leikkaamaan autoa saadakseen kuljettajan ulos. Loukkaantunut mies vietiin sairaalaan hoitoon. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

 

Torstaina iltapäivällä kello 16 aikaan poliisipartio pysäytti Viipurintiellä epävarmasti liikkuneen henkilöauton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon. Autoa kuljettanut 1990-luvulla syntynyt mies puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Voimakkaan humalatilan vuoksi mies ei pystynyt puhaltamaan tarkkuusalkometriin vaan hänet jouduttiin viemään verikokeeseen. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

 

Janakkalan seurakunnan jouluseimi Turengissa on joutunut ilkivallan kohteeksi. Seimeä purettaessa huomattiin, että tietäjän viitta ja härän loimi oli varastettu. Myös Marian viittaa oli revitty. Asiasta viime torstaina tiedottanut seurakunta toivoo vihjeitä tekijästä ja tarjoaa palkkiota vinkistä, jonka perusteella kadonneet tavarat löytyvät. Varastetut kankaat voi myös palauttaa Turengin seurakuntakeskukseen tai sen ulko-ovelle.

 

Noin 80-vuotiaan mies törmäsi autollaan puuhun Parolantien ja Vuorentaantien risteyksessä viime keskiviikkona noin kello 17 aikaan. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 1,35 promillea. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Hänet kuljetettiin sairaalahoitoon vammojen takia.

 

 

 

 

 

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset