Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Hurjastelua taajamassa ja moottoritiellä

Virkavallalla riitti töitä, kun liikenteessä taas törttöiltiin. Kuva: Riku Hasari, arkisto.

Poliisipartio mittasi sunnuntaina illalla Kiltintiellä nuoren miehen kuljettamalle henkilöautolle nopeudeksi 107 km/h tieosuudella, jossa nopeusrajoitus on liikennemerkein rajoitettu 50 km/h. Henkilöauton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

 

Lauantaina iltapäivällä noin 25-vuotias mies kuljetti henkilöautoa huomattavalla ylinopeudella valtatiellä 3. Poliisi mittasi auton nopeudeksi 153 km/h rajoituksen ollessa 100 km/h. Pirkanmaalainen kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

 

Hätäkeskus ilmoitti torstaina kello 3.40 miehen ja naisen välisestä yhteenotosta baarissa Hallituskadulla. Partiolle selvisi, että 42-vuotias mies oli huitaissut kädellä naista kasvoihin niin, että naisen silmälasit olivat lentäneet päästä. Silmälaseihin tuli naarmuja, mutta nainen ei saanut vammoja. Tapahtunutta tutkitaan lievänä pahoinpitelynä.

 

Partio sai tehtävän viime keskiviikkona puolenpäivän aikoihin kauppakeskus Tavastilaan. Kolmekymppinen nainen oli näpistänyt kynsilakan ja asian selvittelyn lomassa rikkonut ruukkuruusun. Vartijat ottivat hänet kiinni ja kutsuivat poliisin paikalle.

Nainen kuljetettiin poliisiasemalle kuulusteluun epäiltynä näpistyksestä ja lievästä vahingonteosta. Samassa yhteydessä poliisi huomasi, että naisella oli myös muita etsintäkuulutuksia perässään. Kuulustelujen jälkeen hänet vapautettiin.

 

Poliisi pysäytti viikko sitten keskiviikkona aamuyöllä Kaivokadulla henkilöauton, jota kuljetti 35-vuotias ajo-oikeudeton mies. Hänellä oli tilillään kymmenen aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä. Mies ei suostunut huumepikatestiin, joten hänet vietiin verikokeeseen asian selvittämiseksi. Autosta löytyi huumausaineita huumausainerikoksen verran.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset