fbpx
Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Huumeissa ajellut yritti huijata poliisia veljensä henkilötiedoilla

Virkavallalla riitti töitä, kun liikenteessä taas törttöiltiin. Kuva: Riku Hasari, arkisto.

Partio päätti sunnuntai-iltana yhdeksän aikoihin pysäyttää henkilöauton sen kuljettajan ajokunnon tarkistamiseksi Linnatuulen huoltoaseman pysäköintialueella. Autoa kuljettaneella, 28-vuotiaalla miehellä ei ollut mukanaan ajokorttia eikä henkilötodistusta. Mies puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta hänelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille.

Partio epäili miehen antaneen väärät henkilötiedot itsestään ja hän myönsikin kertoneensa veljensä tiedot. Samalla selvisi, että kuljettaja on toistaiseksi ajokiellossa.

Autoon tehdyssä etsinnässä löydettiin huumausaineita huumausainerikoksen verran ja mies otettiin kiinni.

 

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Hämeenlinnassa Takumäenkujalla lauantaina yöllä. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 0,62 mg/l. Lisäksi kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille, kokaiinille ja kannabikselle. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

 

Janakkalassa Lammintiellä perjantai-iltana ajellut mies ajautui suoralla tienosuudella oikealle puolella olevalle pientareelle, jossa hän huristeli noin 100 metriä lopulta pysähtyen syvemmälle ojaan. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Henkilön käyttämä auto oli pakettiauto. Ajoneuvo jouduttiin hinaamaan pois tapahtumapaikalta.

 

Valtatiellä 3 Viralan kohdalla etelän suuntaan menevillä kaistoilla tapahtui torstaina iltapäivällä kahden henkilöauton peräänajo. Perään ajetun auton kuljettaja loukkaantui. Takaa tullutta autoa kuljettanutta viisikymppistä miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Huumausainetestin tulos oli positiivinen.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset