Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Huumepöllyssä ajellut törmäsi puuhun ja päätyi ojaan

Poliisin testeille oli taas viikonloppuna käyttöä. Kuva: Riku Hasari, arkisto

Hätäkeskus ilmoitti perjantaiaamuna, että parikymppinen ajo-oikeudeton mies oli ottanut luvatta käyttöön henkilöauton ja lähtenyt ajamaan sillä päihtyneenä.

Partion ollessa matkalla tapahtumapaikalle selvisi, että kyseisen auton kuljettaja oli ajanut auton ulos tieltä ja kuljettaja oli poistunut paikalta. Partio tapasi tuntomerkkeihin sopivan miehen ja otti hänet kiinni.

Partiolle selvisi paikkatutkinnassa, että mies oli ajanut autoa Pääjärventietä 12-tien suuntaan. Hän oli menettänyt kuljettamansa auton hallinnan vasemmalle kaartuvassa mutkassa ajautuen oikealle tienpenkkaan ja sen jälkeen suistunut vasemmalle ojaan. Auto oli törmännyt myös puuhun ja vaurioitui törmäyksessä keulasta sekä takaosasta.

Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja kannabikselle. Hänen hallustaan löytyi turvallisuustarkastuksessa kääntöveitsi ja kolme hänelle kuulumatonta passia.

 

Perjantaina kello 18.10 poliisipartio pysäytti Paasikiventiellä tarkastusta varten henkilöauton. Autoa kuljettanut vuonna 1986 syntynyt mies puhalsi alkometriin nollat, mutta huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

 

Lauantaina puolenpäivän jälkeen ilmoitettiin kerrostalon pihalla tapahtuvasta pyörävarkaudesta Jukolassa.

Ilmoittaja kertoi nähneensä pihalla olevan miehen yrittävän katkaista pyörän vaijerilukkoa. Lopulta mies oli ottanut pyörän kantoonsa.

Paikalle tullut poliisipartio tapasi alueelta tuntomerkkeihin sopivan miehen, joka poliisiauton nähtyään pinkaisi juosten karkuun. Partio tavoitti miehen, joka kertoi ottaneensa naisystävänsä polkupyörän.

Mies otettiin kiinni varkauteen epäiltynä. Hänen hallustaan löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä toisen vahingoittamiseen soveltuvia teräaseita. Mies vapautettiin kuulustelun jälkeen.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset