fbpx
Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Huumepöllyssä kurvailijoilta löytyi kaasusumuttimia

Kuvituskuva

Sunnuntaina puolenpäivän jälkeen partio pysäytti henkilöauton tarkistusta varten. Autoa kuljetti ajo-oikeudeton 25-vuotias mies. Hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille

 

Partio pysäytti lauantaina kello 13 jälkeen kevytmoottoripyörän Poltinahontiellä. Kuljettajana toimi ajo-oikeudeton 45-vuotias mies. Hänelle tehty huumapikatesti oli positiivinen amfetamiinin osalta. Miehelle tehdyn turvallisuustarkastuksen yhteydessä hänen hallustaan löytyi kaasusumutin. Tapausta tutkitaan rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja ampuma-aserikkomuksena.

 

Poliisi tapasi lauantaina hieman ennen puoltayötä 21-vuotiaan miehen kuljettamassa henkilöautoa Pasaapelintiellä. Hänelle tehtyhuumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Lisäksi hänellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hän on ajokiellossa. Autoon tehtiin myös etsintä ja autosta löytyi kaasusumutin. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta ja ampuma-aserikoksesta.

 

Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Hämeenlinnassa Tuuloksentiellä torstain ja perjantain välisenä yönä. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 0,65 promillea. Kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan suistuen vasemmalle kaartuvassa mutkassa oikealle ojaan pyörien katon kautta ympäri. Ajoneuvon kyydissä etupenkillä oli lisäksi yksi matkustaja. Kyseinen matkustaja jäi puristuksiin ajoneuvoon ja jouduttiin pelastuslaitoksen toimesta irrottamaan autosta. Kummatkin henkilöt kuljetettiin sairaalaan saamaan jatkohoitoa.

 

Torstaina Ahvenistontiellä ajaneen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudet. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille ja kannabikselle. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

 

 

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset