fbpx
Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Juna pysähtyi häiriköivän matkustajan takia Turenkiin

Sama mies on tullut poliisille ja oikeuslaitokselle hyvin tutuksi, sillä hän on jäänyt jo kymmeniä kertoja kiinni humalassa tai ilman ajo-oikeutta ajamisesta. Aihekuva: Terho Aalto, arkisto

InterCity -juna joutui myöhään lauantai-iltana pysähtymään häiriköivän matkustajan takia yli puoleksi tunniksi Turengin asemalle.

Matkaliputon mies ei suostunut poistumaan junasta konduktöörin useista käskyistä huolimatta. Mies myös solvasi konduktööriä.

Paikalle kutsutut poliisit poistivat miehen junasta ja veivät hänet putkaan. Miehen hallusta löytyi teräase.

Häntä epäillään liikenteen häirinnästä, kunnianloukkauksesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.

Maanantaina kello 18 poliisipartio pysäytti Tampereentiellä henkilöauton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon.

Autoa kuljettanut 1990-luvulla syntynyt nainen puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumausaineen pikatesti oli positiivinen.

Naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Poliisi oli suorittamassa liikennevalvontaa lauantaiaamuna Wartianmäentien ja Pitkätanhuankadun risteyksessä, kun partion ohitti henkilöauto jättäen noudattamatta punaisia liikennevaloja.

Partio pysäytti henkilöauton, jota kuljetti kahdeksankymppinen mies. Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja määräsi kuljettajan väliaikaiseen ajokieltoon.

Partio sai lauantaiaamuna tehtävän Rimmiläntielle, missä oli ajettu henkilöautolla ulos tieltä.

Partio tapasi tapahtumapaikalta kolmekymppisen miehen, joka puhalsi alkometriin 1,3 promillea. Hänet otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen.

Perjantai-iltana partio pysäytti Hämeenlinnassa Eureninkadulla ajoneuvon, jonka kuljettaja puhalsi alkometriin 1.33 mg/l.

Ajoneuvosta oli useita ilmoituksia moottoritieltä, jossa se oli aiheuttanut vaaratilanteita ohittelemalla holtittomasti muita ajoneuvoja kovalla nopeudella.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset