fbpx
Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Junasta poistettu päihtynyt ryhtyi lyömään rautatieasemalla

Ylinopeudesta kärynnyt yritti erehdyttää poliisia väärillä henkilötiedoilla. Kuva: Pekka Rautiainen, arkisto

Sunnuntaina noin kello 12.00 aikoihin partio sai ilmoituksen pahoinpitelystä Hämeenlinnan rautatieasemalla.

Junasta oli Hämeenlinnan kohdalla poistettu sekava ja päihtynyt mies, joka oli ilman syytä alkanut haastaa riitaa tuntemattomien kanssa ja lyönyt yhtä henkilöä kasvoihin. Pahoinpidelty oli kaatunut maahan ja lyönyt kasvonsa lattiaan.

Pahoinpitelijä oli poistunut paikalta, mutta häntä seurannut vartija osasi osoittaa miehen partiolle. Noin 20-vuotias mies otettiin kiinni pahoinpitelyyn epäiltynä. Hänellä on mittava rikosrekisteri, koostuen lähinnä näpistyksistä.

Kaahaaja yritti huijata

Partio pysäytti sunnuntaina kello 23 Hämeenlinnassa Rantatiellä henkilöauton, jonka noin 40-vuotiaalta mieskuljettajalta puuttui ajo-oikeus.

Mies puhalsi nollat alkometriin, mutta huumausainepikatesti oli positiivinen. Hän on jäänyt kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta kiinni viisi kertaa vuoden aikana.

Kello 22 sunnuntaina partio pysäytti Hämeenlinnassa Helsingintiellä henkilöauton, joka ajoi 60 km/t nopeusrajoitusalueella 88 km/t.

Autoa kuljettanut alle 30-vuotias mies antoi aluksi poliisille väärät henkilötiedot. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Törkeä rattijuopumus Kantolassa

Lauantaina illalla kello 20.28 poliisipartio pysäytti Myllärinkadulla henkilöauton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon.

Autoa kuljettanut noin 40-vuotias mies puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Hämeenlinnassa Kolmostiellä lauantaina yöllä.

Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle. Hänellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Lue myös:

Miekkalinnan uutisia: Asukkaat yllättivät murtovarkaan tonkimassa varastoa Hätilässä

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset