fbpx
Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Karhuhavaintoja itäkaupungilla, töhrijöitä moottoritiellä

Kuvituskuva.

Poliisi sai sunnuntaina päivällä ilmoituksen kahdesta karhunpoikasesta Saajan ja Kikaristonmäen alueelta. Paikalle soitettu suurriistayhdyshenkilö kävi havaintopaikalla. Havainnon oikeellisuutta ei ole onnistuttu varmentamaan. Muita havaintoja mahdollisten karhujen osalta tuolta alueelta ei ole tullut. Poliisin käsityksen mukaan alueella liikkujille ei ole vaaraa.

 

Partio havaitsi lauantaina aamuyöstä henkilöauton, joka kiihdytti vauhtiaan voimakkaasti liittyessään moottoritielle. Partio mittasi autolle nopeudeksi 180 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 120 km/h. Partio pysäytti auton ja totesi sen kuljettajan olevan kortiton ja ajokiellossa. Tämän lisäksi Lopelta kotoisin oleva parikymppinen kuljettaja sai huumepikatestistä positiivisen koetuloksen.

 

Poliisi mittasi lauantaina puolen päivän aikaan valtatiellä 3 kuusikymppisen miehen kuljettamalle autolle nopeudeksi 212 km/h rajoituksen ollessa 120 km/h. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

 

Noin 65-vuotiaan naisen epäillään syyllistyneen liikennerikkomukseen polkupyörällä viime keskiviikkona Arvi Kariston kadun ja Viipurintien risteyksessä suojatiellä. Polkupyöräilijä oli törmännyt auton kylkeen hiljaisella nopeudella ja kaatunut. Pyöräilijä sai lieviä vammoja törmäyksessä, ajoneuvoon ei tullut näkyviä vaurioita.

 

Kaksi parikymppistä miestä lähti juoksemaan poliisia karkuun viikko sitten tiistaiyönä kevyenliikenteenväylällä Lapiontiellä. He olivat olleet maalaamassa spraymaalilla sillan päätyä, kun partio osui paikalle. Molemmilla oli hallussaan spraymaaleja.

 

Hätäkeskus välitti poliisipartiolle tehtävän Takumäenkujalle viime viikon maanantaina iltakuudelta. Ilmoituksen mukaan vartija oli ottanut näpistelijän kiinni. 27-vuotias mies oli laittanut kaupassa latausaseman ja nappikuulokkeet takkinsa sisään ja poistunut kaupasta ohi kassalinjojen maksamatta tuotteita.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset