fbpx
Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Kaupungissa on taas rötöstely yhtä ja toista – Lue kooste viikonlopun poliisitapahtumista

Viime viikolla poliisi joutui todelliseen jalkatyöhön grillimurron yhteydessä.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta sunnuntaina illalla Hatunniementiellä Hämeenlinnassa. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen kannabikselle. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Paikallinen noin 40- vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta sunnuntaina aamulla Janakkalan Koljalantiellä. Kuljettajan hallusta löytyi pieni määrä epäiltyä huumausainetta. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Rattijuopon ajo päättyi lauantaina noin kello 16 katolleen Janakkalan Havukaarre 2:n kohdalla. Poliisin saapuessa autolle kuljettaja oli ehtinyt poistua tapahtumapaikalta jalkaisin. Partio kuitenkin löysi kuljettajan ja otti hänet kiinni. 21-vuotias mies oli menettänyt auton hallinnan luisuen muun muassa vastaantulevien ajokaistalla ja kevyenliikenteenväylän yli päätyen katolleen tien penkalle. Mies puhalsi seulonta-alkometriin tuloksen 1,52 mg/l. Luku vastaa yli 3 promillea. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Autossa oli kuljettajan lisäksi matkustaja. Kumpikaan ei loukkaantunut ulosajossa.

Hattulassa poliisipartio pysäytti lauantaina moottoritiellä kello 11.45 henkilöauton, jota ajoi 33-vuotias mies. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta päihtyneen käytöksen vuoksi miehelle tehtiin huumepikatesti, joka oli positiivinen muun muassa amfetamiinille. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Perjantai-iltana Evolla noin 40-vuotias nainen oli ajanut henkilöautolla kohti Padasjokea. Auto oli suistunut ojaan tien oikealle puolelle ja kaatanut liikennemerkin. Kuljettaja, joka puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat, ei rytäkässä loukkaantunut. Nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Lopuksi hänet otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset