Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Koruvaras kiusaa vanhuksia kotihoidossa

Kuvituskuva. Kuva: Pentti Vuosaari.

Hämeen poliisilla on tutkittavana törkeä varkaus, mikä on kohdistunut Hämeenlinnan kotihoidon asiakkaisiin.

Kotihoidossa työskennelleen henkilön epäillään anastaneen kuluvan vuoden touko-elokuun aikana asiakkaidensa koruja. Epäilty on kuulusteluissaan tunnustanut menettelynsä.

Mikäli kevään tai kesän aikana on herännyt epäily tällaisen rikoksen kohdistumisesta kotihoidon piirissä olleeseen läheiseen vanhukseen, pyydetään tapahtumista ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.hame@poliisi.fi.

Poliisi sai maanantaiaamuna ilmoituksen keskustan kaupassa asioineesta miehestä ja naisesta, jotka vartija oli ottanut kiinni näpistyksestä epäilyinä. Kaksikko oli kerännyt kaupasta erilaisia tuotteita reilun 80 euron edestä.

Turvallisuustarkastuksen yhteydessä ilmeni, että kaksikko oli anastanut erilaisia kosmetiikkatuotteita toisesta liikkeestä. Asiaa tutkitaan kahtena näpistyksenä. Molemmilla oli taustaa anastusrikoksista ennestään.

Hätäkeskus ilmoitti lauantaina kello 19.30 kolarista Soraharjunkadun ja Brahenkadun risteyksessä.

Partio sai tapahtumapaikkatutkinnassa selville, että 66-vuotias nainen oli ajanut Soraharjunkatua tarkoituksenaan jatkaa Brahenkadun risteyksestä suoraan. Hän ei havainnut tasa-arvoisessa risteyksessä oikealta tullutta henkilöautoa. Brahenkadulta tullut auto törmäsi naisen kuljettaman auton oikeaan kylkeen, jonka seurauksena auto pyörähti renkaillaan kaataen liikennemerkin.

Kukaan ei saanut sairaalahoitoa vaativia vammoja. Alkoholilla ei ollut osuutta onnettomuudessa.

Kolmekymppisen miehen epäillään olleen huumaavan aineen vaikutuksen alaisen kuljettaessaan henkilöautoa ylinopeudella Kolmostiellä myöhään perjantaina illalla. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset