Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Mies ajoi humalassa ojaan Hauholla

Viisikymppisen miehen epäillään alkoholin vaikutuksen alaisena suistuneen ojaan henkilöautolla Tuittulantiellä aikaisin sunnuntaina aamulla.

Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

 

Hätäkeskus ilmoitti sunnuntai-iltana epäillystä rattijuoposta. Henkilöautoon oli mennyt kolme henkilöä päihtyneinä ja se oli lähtenyt Hämeenlinnan keskustan suuntaan. Partio tavoitti auton Turuntiellä. Autoa kuljetti ajokiellossa oleva kolmikymppinen mies, joka puhalsi alkometriin nollat. Hänen epäillään kuljettaneen autoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena ja hänet vietiin verikokeeseen

Poliisi tutkii asiaa rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksena.

 

Partio tapasi 34-vuotiaan miehen kuljettamassa henkilöautoa ilman ajo-oikeutta sunnuntaina Hattulassa. Hän on ajokiellossa ja hänellä on kahdeksan aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä. Miehelle tehty huumepikatesti oli positiivinen. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

 

Henkilöauto ja polkupyörä kolaroivat perjantaina iltapäivällä Iittalassa.

Henkilöautoa kuljettanut noin 80-vuotias mies oli ollut kääntymässä risteyksessä vasemmalle, kun hän törmäsi suojatiellä noin 80-vuotiaaseen pyöräilijään. Aurinko oli häikäissyt autoilijaa eikä hän ollut havainnut pyöräilijää.

Törmäyksessä loukkaantunut pyöräilijä vietiin keskussairaalaan. Autoilijaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta.

 

Viime viikon keskiviikkona iltapäivällä kello 13.55 aikaan poliisipartio pysäytti Sappeentiellä henkilöauton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon. Autoa kuljettanut 1970 luvulla syntynyt mies puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Uusin Kaupunkiuutiset

26.9.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

28.9.2020