Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Mies ajoi kovaa ylinopeutta Tervakoskella

Kuva: Riku Hasari, arkisto

Partio mittasi henkilöautolle nopeudeksi 169 km/h lauantaina illalla Kolmostiellä Tervakoskella. Tieosuudella on 100 km/h rajoitus.

Kuljettajana toiminutta parikymppistä miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Maanantaina kello 17.30 apoliisipartio kiinnitti huomiota Takumäentiellä vastaantulevaan henkilöautoon. Partio kääntyi auton perään ja pysäytti sen Paroistentiellä.

Autoa kuljettanut 1980-luvulla syntynyt mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, sillä voimassa olevaa ajo-oikeutta ei miehellä ollut. Lisäksi auto oli katsastamaton ja siitä oli verot maksamatta. Poliisi poisti autosta rekisterikilvet.

Naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausainerikokseen Hämeenlinnassa Aropaltiontiellä sunnuntaiyöllä.

Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle.

Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta, ja hänen ajoneuvostaan löytyi pieni määrä epäiltyä huumausainetta.

Poliisi pysäytti lauantaina aamuyöllä henkilöauton Ketunpolulla Hämeenlinnassa.

Autoa kuljetti nelikymppinen mies, joka puhalsi nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Partio mittasi vastaan tulleelle henkilöautolle nopeudeksi 158 km/h Kolmostiellä Tervakoskella lauantaina puolenyön jälkeen.

Autoa kuljetti parikymppinen nainen, joka määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset