Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Mies kärähti kymmenettä kertaa kortitta ajosta

Kuvituskuva.

Kolmekymppisen naisen epäillään kuljettaneen henkilöautoa huumausaineen vaikutuksen alaisena Torvoilantiellä sunnuntaina iltapäivällä. Samoihin aikoihin Pikku-Parolantiellä autoilleen nelikymppisennaisen epäillään olleen huumausaineissa. Molempia tutkitaan rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

 

Sunnuntaina aamuyöllä valtatiellä 3 noin 45-vuotias kantahämäläinen mies kuljetti henkilöautoa päihtyneenä. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Mies oli määrätty ajokieltoon jo vuonna 2016. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

 

Lauantai-iltana Myllymäessä noin 25-vuotias mies kuljetti henkilöautoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Mies oli määrätty ajokieltoon tammikuussa 2019 ja hän oli jäänyt kiinni kortitta ajosta 10 kertaa. Huumausainepikatesti oli positiivinen ja autosta löytyi anastetuksi epäiltyä omaisuutta. Verikokeen jälkeen mies otettiin kiinni Hämeenlinnan poliisiasemalle epäiltynä rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, huumausaineen käyttörikokseen ja varkauteen.

 

Poliisi sai perjantaina illalla ilmoituksen keskustassa autojen seassa juoksentelevasta kahdesta henkilöstä. Partio tavoitti Viipurintiellä itkuisen naisen, joka kertoi tulleensa pahoinpidellyksi. Nainen kertoi, että oli ollut kävelyllä tuntemansa miehen ja koiran kanssa. Jostain syystä mies oli suuttunut ja alkanut pahoinpidellä naista. Pahoinpitely oli loppunut kun sivullinen oli mennyt väliin. Poliisi otti miehen lähistöltä kiinni pahoinpitelyyn epäiltynä.

 

Viime torstaina kello 20.10 aikaan poliisipartio mittasi Tervakoskentiellä vastaan tulleelle henkilöautolle nopeudeksi 115km/h, rajoituksen ollessa kyseisessä kohdassa 60km/h. Autoa kuljettanut vuonna 1994 syntynyt mies oli liikkeellä selvin päin. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja kortti otettiin poliisin haltuun.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset