Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Mies vei väkivalloin pyörän 10-vuotiaalta tytöltä

Kuvituskuva.

Poliisi epäilee ryöstöstä 25-vuotiasta miestä, joka vei väkivaltaa käyttäen 10-vuotiaalta tytöltä polkupyörän Hämeenlinnassa Hattelmalantiellä lauantaina.

Miehen epäillään lyöneen tyttöä päähän ja tönäisseen tämän maahan. Lapselle tuli mustelmia raajoihin. Lapsen läheiset löysivät teosta epäillyn miehen, ottivat hänet kiinni ja toimittivat Hämeenlinnan poliisilaitokselle. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa kuulemalla asianosaisia. Myös tytön pyörä löytyi.

Mies oli aiheuttanut häiriötä aikaisemmin päivällä Hämeenlinnan poliisilaitoksen pihalla järjestetyssä Poliisin päivä -tapahtumassa. Hänet oli poistettu tapahtumasta häiriökäyttäytymisen vuoksi.

 

Partio pysäytti liikennetarkastusta varten mopon Parolantiellä lauantaiaamuna Hämeenlinnassa.

Mopon kyydissä istui noin 35-vuotias mies, josta oli useita etsintäkuulutuksia. Turvallisuustarkastuksessa miehen hallusta löytyi anastetuksi ilmoitettuja passeja, pankkikortteja ja ajokortteja. Lisäksi hänellä oli pieni määrä amfetamiinia. Miestä epäillään kavalluksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

 

Noin 40- vuotiaan naishenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Hämeenlinnassa sunnuntaina yöllä Turun valtatiellä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

 

Kanta-Hämeen käräjäoikeus on vanginnut kaksi miestä todennäköisin syin törkeästä ryöstöstä epäiltynä. Viikko sitten sunnuntaina toinen tekijä ryösti puukolla uhkaamalla kaupan Karhitiellä. Toinen epäilty ryösti Korsutiellä sijainneen kaupan vastaavalla tekotavalla seuraavana iltana. Molemmat tekijät ovat noin 20-vuotiaita ja heillä on entuudestaan rikostaustaa. Tekijät tunsivat toisensa, mutta tekoja tutkitaan toisistaan riippumattomina rikoksina.

 

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset