Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Mies vohki tavaraa foliolla vuorattuun reppuun

Kuvituskuva.

Hätäkeskus ilmoitti torstaina yhden jälkeen päivällä myymälävarkaudesta Pitkätanhuankadulla, jossa 51-vuotias mies oli käynyt anastamassa omaisuutta sekatavarakaupasta. Kaupan henkilökunta oli saanut osan tavaroista takaisin miehen mukana olleesta foliolla vuoratusta repusta, mutta pitkäkyntinen oli päässyt poistumaan kaupasta ja lähtenyt ajamaan autolla.

Partio pysäytti auton, jossa oli siihen kuulumattomat rekisterikilvet. Mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta oli kuitenkin päihtyneen oloinen. Huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Autoon tehdyssä etsinnässä löytyi anastetuksi epäiltyä omaisuutta ja mies otettiin kiinni.

 

Poliisipartio pysäytti lauantaina kello 23.45 Helsingintiellä pakettiauton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon. Vuonna 1985 syntynyt mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille sekä kokaiinille.

 

Lauantaina iltapäivällä kello 14.00 poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen henkilöautosta, joka liikkui erittäin vaarallisesti ajautuen välillä vastaantulevien kaistalle. Henkilöauto oli saatu pysäytettyä sivullisten toimesta Lehdesmäentielle ennen poliisin tuloa. Autoa kuljettanut vuonna 1972 syntynyt mies puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Miestä epäillään törkeän rattijuopumuksen lisäksi liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

 

Varhain lauantaiaamuna kello 3.40 aikaan poliisipartio pysäytti Tölkkimäentiellä henkilöauton tarkistusta varten. Autoa kuljettanut vuonna 1992 syntynyt mies oli liikkeellä selvin päin, mutta voimassa olevaa ajo-oikeutta ei ollut. Mies on jäänyt kiinni kortitta ajosta kahdeksan kertaa vuoden sisällä.

 

Partio tapasi torstai-iltana puoli kahdeksan aikaan 24-vuotiaan etsintäkuulutetun miehen Ahvenistonkadulla. Hänen hallustaan löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä puukko ja huumausaineeksi epäiltyjä pillereitä.

 

 

 

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset