fbpx
Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Mieskaksikko riehui Mäkkärillä – Naiskuski törmäsi opastinpylvääseen

Kuva: Terho Aalto
Kuva: Terho Aalto

Sunnuntain puolella kello 01.25 liikennevalvontaa suorittanut poliisipartio pysäytti Janakkalan Harjupolulla epävarmasti liikkuneen henkilöauton. Autolla ajanut vuonna 1968 syntynyt mies puhalsi alkometriin rattijuopumuslukeman. Kuljettaja käytettiin tarkkuusalkometrikokeessa ja häntä epäillään rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kahden mieshenkilön epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn, vahingontekoon ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamiseen perjantain ja lauantain välisenä yönä Hämeensaarentien McDonaldsilla. Poliisipartio tavoitti henkilöt tapahtumapaikan lähettyviltä. Miehet olivat aiheuttaneet häiriötä liikkeessä riehumalla ja heittämällä tuoleja. Vartijan mennessä poistamaan miehiä nämä olivat käyneet käsiksi vartijaan. Ulkopuolinen henkilö oli tullut auttamaan vartijaa, jolloin epäillyt olivat pahoinpidelleet auttajan lyömällä tätä pään alueelle. Vartija loukkaantui tilanteessa lievästi. Epäillyt olivat poistuessaan vielä rikkoneet liikkeen ikkunan potkaisemalla.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Hämeenlinnassa perjantaina päivällä Helsinki–Tampere -valtatiellä. Holtittomasti liikkunut ajoneuvo oli välillä käynyt pientareen puolella ja ajautunut myös vastaantulevien kaistalle. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 2 promillea.

Poliisi pysäytti keskiviikkona kello 16 aikoihin Rastikankaantiellä Janakkalassa henkilöauton, jota kuljetti 22-vuotias ajo-oikeudeton mies. Hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen bentsoille. Lisäksi miehen hallusta löytyi vähäinen määrä kannabista ja huumausaineeksi luokiteltavia lääkeaineita. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

 

Viime viikon tiistaina 26-vuotias nainen oli kääntyessään henkilöautolla Laaniitynkadulta oikealle Viipurintielle törmännyt liikenteenjakajassa olevaan opastinpylvääseen. Auto oli katsastamaton ja ajoneuvovero oli erääntynyt. Seulonta-alkometri antoi tulokseksi 2,3 promillea. Nainen kuljetettiin sairaalaan tarkastukseen ja autosta poistettiin rekisterikilvet. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja ajoneuvorikkomuksena.

 

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset