fbpx
Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Moottoripyöräilijä kuoli juhannuksena Hattulassa

Noin 55-vuotias moottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti tiistaina puolilta päivin Lopella.

Moottoripyörän mieskuljettaja kuoli Hattulassa sattuneessa liikenneonnettomuudessa viime lauantaina.

Onnettomuus tapahtui aamulla Merventiellä. Poliisilla ei vielä ole onnettomuuden tarkkaa tapahtuma-aikaa tiedossa.

Poliisi ei halunnut kommentoida onnettomuutta tarkemmin tutkinnan alkuvaiheessa.

Hämeen poliisin tiedotteen mukaan juhannuksen aikana Hämeessä on tapahtunut moottoripyöräilijöille useita onnettomuuksia.

Poliisi muistuttaakin, että vaikka sääolosuhteet ovat hyvät, voivat pienetkin tekijät aiheuttaa liian suurilla tilannenopeuksilla onnettomuuksia, joilla on vakavia seurauksia.

Moottoripyöräilijöitä kehotetaan varovaisuuteen ja liikennesääntöjen noudattamiseen

 

Lammen pientareelle jäänyt polkupyörä käynnisti ihmisen pelastustehtävän Hämeenlinnassa maanantaina illalla. Ohikulkija oli havainnut pyörän ja hatun Tuuloksentien varrella Kahilistossa sijaitsevan lammen pientareella ja teki huolestuneena hälytyksen pelastuslaitokselle.

Pelastuslaitos lähti lammelle mahdolliseen ihmisen pelastustehtävään noin iltayhdeksän aikoihin. Paikalla olivat pelastuslaitoksen pintapelastajat ja RPAS-yksikkö. Lampi tutkittiin sekä sukeltamalla että lämpökameralla, mutta lammesta ei löytynyt ketään.

Poliisi jatkaa selvittelyä, minne polkupyöränsä lammen rannalle jättänyt henkilö on jatkanut matkaansa.

 

Partio sai maanantaina päivällä tehtävän, jossa kaksi henkilöautoa oli törmännyt risteyksessä. Asianomistaja oli ajanut henkilöautolla Helsingintietä Turengista Hämeenlinnaan. 25-vuotias nainen oli ajanut Halkovuorentieltä kääntyen vasemmalle Hämeenlinnan suuntaan. Hän jätti noudattamatta väistämisvelvollisuutta törmäten Helsingintiellä kulkeneen auton takakulmaan. Törmäyksen voimasta auto oli suistunut vastaantulevien ajokaistan yli osuen kaiteeseen ja palaen korjauskelvottomaksi.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset