Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Mopolla ja moottoripyörällä poliisia karkuun

Kuvituskuva.

Poliisipartio havaitsi varhain maanantaina Poltinahontiellä moottoripyörän, jonka kuljettaja käytti huomattavaa ylinopeutta. Partio näytti pysäytysvaloa, mutta kuljettaja ei piitannut, vaan kiihdytti vauhtia. Moottoripyörän kyydissä oli kaksi henkilöä. Partio tavoitti karkulaiset hetken päästä. Pyörää kuljettanut henkilö, 18-vuotias paikallinen mies, oli määrätty aiemmin ajokieltoon. Kyydissä ollut nuori nainen oli loukannut itseään pyörän kaaduttua. Rikosnimikkeinä ovat törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, vammantuottamus sekä kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

 

Hätäkeskus ilmoitti viime viikon keskiviikkona kello 20.53 liikenneonnettomuudesta Hattelmalantiellä. 18-vuotias nainen oli ajanut henkilöautolla Hattelmalantietä kohti Poltinahoa. Vastakkaisesta ajosuunnasta tullut mopo tai moottoripyörä oli ajautunut henkilöauton ajokaistalle. Henkilöauton kuljettaja oli jarruttanut ja väistänyt oikealle välttääkseen törmäyksen. Väistämisen seurauksena henkilöauto ajautui ulos tieltä ja osui puuhun. Kuljettaja loukkaantui lievästi törmäyksessä. Kaksipyöräisen kuljettaja ei ollut pysähtynyt tapahtumapaikalle. Häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

 

Partio kiinnitti viikko sitten keskiviikkoyönä huomiota valottomaan ja rekisterikilvettömään mopoon Katsastusmiehentiellä. Partio lähti tavoittamaan mopoa, joka ajoi Pälkäneentietä kohti Tiiriötä. Tällöin mopon kuljettaja kääntyi kevyenliikenteenväylälle ja lähti pakenemaan poliisia.

Partio menetti näköyhteyden mopoon Pälkäneentien alikulkutunnelissa, mutta uusi havainto saatiin Mäyräntieltä. Mopoilija kaasutteli yli 70 kilometrin tuntivauhtia aina Pohjolankadun risteykseen saakka, missä hän menetti moponsa hallinnan. Pako jatkui juoksuna metsäaluetta, josta poliisikoirapartio tavoitti karkurin. Nuorokainen käytettiin sairaalassa tarkastettavana ja sen jälkeen hänet otettiin kiinni muun muassa törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen epäiltynä.

 

 

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset