Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Nainen paiskattiin katuun Kantolassa – Etsintäkuulutetulta löytyi puukko ja ase

1940-luvulla syntynyt autoilija jäi kiinni ajokortitta-ajosta viidennen kerran vuoden sisällä.
Kuvituskuva

Hätäkeskus ilmoitti sunnuntaiaamuna kello 4.10 pahoinpitelystä Linnacruising-tapahtuman taksitolpalla.

Partioille selvisi, että kolmella miehellä oli ollut sanaharkkaa. Asiaa oli mennyt selvittämään yhden osallisen naisystävä, jota 52-vuotias mies oli tarttunut rinnuksista kiinni ja heittänyt maahan. Naisen päähän oli tullut vertavuotava haava, kun hän oli heiton seurauksena lyönyt päänsä maahan.

52-vuotias mies otettiin kiinni pahoinpitelystä epäiltynä.

 

Sunnuntaina iltapäivällä kello 13.34 aikaan poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen liikenneonnettomuudesta Wartianmäentien ja Tiiriöntien risteyksessä, jossa punaisiin liikennevaloihin pysähtyneen henkilöauton perään törmäsi pakettiauto.

Törmäyksen voimasta henkilöauto sinkoutui eteenpäin törmäten liikennejakajaan. Henkilöautossa olleet mies ja nainen vietiin sairaalaan tarkastettavaksi. Pakettiautossa ollut pariskunta ei loukkaantunut. Pakettiautoa kuljettanutta vuonna 1939 syntynyttä miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Alkoholilla tai muilla päihteillä ei ollut osuutta onnettomuuteen.

 

Partio kiinnitti lauantaina kello 11 aikoihin Kikaristonkadulla huomiota henkilöautoon, jonka kuljettaja ei käyttänyt turvavyötä. Partio pysäytti auton, jota kuljetti 72-vuotias mies. Hän puhalsi seulonta-alkometriin 0,73 mg/l tuloksen. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.

 

Viikko sitten keskiviikkona puolenyön jälkeen poliisipartio tapasi keskustassa entuudestaan tuntemansa miehen, jolla oli voimassaolevia etsintäkuulutuksia. Miehelle suoritetussa turvallisuustarkastuksessa hänen hallustaan löytyi puukko ja pienoiskivääri patruunoineen. Kivääri todettiin aiemmin tänä vuonna anastetuksi. Mies päätettiin ottaa kiinni ampuma-aserikokseen epäiltynä. Muina nimikkeinä kirjattiin kätkemisrikos sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapito.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset