Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Päihtyneeltä kevarikuskilta löytyi vaarallisia esineitä

Poliisin testeille oli taas viikonloppuna käyttöä. Kuva: Riku Hasari, arkisto

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, vaarallisen esineen hallussapitoon ja ajoneuvorikkomukseen Hämeenlinnassa Cygnaeuksenkadulla sunnuntaiyönä. Poliisia vastaan tuli kevyt moottoripyörä, jonka ajajan kunnon partio päätti tarkastaa. Kuljettaja puhalsi tarkkuusalkometriin 0,54 mg/l. Turvallisuustarkastuksessa miehen hallusta löytyi nyrkkirauta, teleskooppipatukka ja kääntöveitsi. Miehellä ei myöskään ollut vaadittavaa ajo-oikeutta ja kaiken lisäksi moottoripyörään oli kiinnitetty väärät kilvet.

 

Noin 20-vuotiaan naishenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Hämeenlinnassa Turun valtatiellä sunnuntaina yöllä. Kuljettaja puhalsi poliisiin tarkkuusalkometriin 0,74 mg/l.

 

Sunnuntaina kello 13.20 poliisi sai ilmoituksen liikenneonnettomuudesta valtatie 3:lla Parolan kohdilla. Ilmoituksen mukaan pohjoisen suuntaan mennyt henkilöauto oli ajautunut keskikaiteeseen. Autoa kuljettanut vuonna 1982 syntynyt mies oli kertonut paikalle tulleelle poliisipartiolle, että auto oli lähtenyt vesiliirtoon. Auto vaurioitui hinauskuntoon. Alkoholilla tai muilla päihteillä ei ollut osuutta tapahtumaan.

 

Kolmekymppisen miehen epäillään kuljettaneen henkilöautoa Laurinkujalla huumaavan aineen vaikutuksen alaisena perjantaina illalla. Saman ikäinen mies ajeli samoihin aikoihin niin ikään huumaantuneena Palokunnankadulla. Poliisi epäilee molempia kuljettajia rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

 

Keskiviikkona Nummen kaupunginosassa Hämeenlinnassa sijaitsevassa ravintolassa mies oli lyönyt yllättäen toista miestä nyrkillä kasvoihin. Uhri oli kaatunut maahan, jossa tekijä oli vielä jatkanut pahoinpitelyä. Tekijä ehti poistua ennen poliisin paikalle tuloa. Asianomistajalle tuli ruhjeita kasvoihin ja kehoon. Tekijän henkilöllisyys on poliisin tiedossa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset